Nyheder om kommunen


Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 40 2014.

Gladsaxe Kommune laver lige nu en ungestrategi, og du kan være med til at få indflydelse på den, når der er workshop for 13-30 årige torsdag 2. oktober.

Gladsaxe Byråd har tradition for brede forlig, en tradition, der fortsatte, da syv ud af otte partier torsdag aften indgik forlig med nedsættelse af skat og dækningsafgift samt investeringer i vækst, velfærd og klima

Tirsdag 16. september vil der være begrænset ekspedition for personlig og telefonisk henvendelse i Borgerservice på udvalgte områder.

Byrådet holder møde onsdag 17. september kl. 18.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 37 2014.

Torsdag 11. september har du chancen for at diskutere Gladsaxes kommende kommunestrategi med medlemmerne af Gladsaxe Byråd på Facebook og derigennem være med til at præge kommunens fremtid.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 36 2014.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 35 2014.

Stemningen og aktiviteterne fra Gladsaxedagen 2014 blev traditionen tro fanget på kamera, og billederne er nu klar på gladsaxe.dk/gladsaxedagen

Byrådet holder møde onsdag 3. september kl. 18.

Byrådet holder møde onsdag 27. august kl. 18.

Skoleelever og lærere fra Taito, Gladsaxe Kommunes venskabsby i Japan, besøgte Gladsaxe Rådhus torsdag 21. august. De japanske elever, der var privat indkvarteret hos elever fra Bagsværd Skole, imponerede med deres sang og dans.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 27 2014.

Der var fuldt hus og god stemning i kantinen på den gamle tobaksfabrik, da 320 interesserede og spørgelystne borgere mødte op til Gladsaxe Kommunes informationsmøde om den kommende letbane langs Ring 3.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 26 2014.

Onsdag 25. juni kl. 18-20.30 er der informationsmøde om den kommende letbane langs Ring 3, som får seks stoppesteder i Gladsaxe Kommune. Kom og hør, hvad letbanen kommer til at give af muligheder for dig og din by, og hvilke gener byggeriet medfører.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 25 2014.

Ydelsesenheden i Borgerservice (kontanthjælp, rådighed, fleksløn osv.) holder lukket tirsdag 17. juni 2014 for både telefoniske og personlige henvendelser på grund af kursus.

Personer under uddannelse har som hovedregel ikke ret til kontanthjælp eller uddannelseshjælp - heller ikke i sommerferien.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 24 2014.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 23 2014.

Den 1. juli 2014 skifter borgere og virksomheder i den del af Gladsaxe Kommune, som hører under Herlev postdistrikt, postnummer fra 2730 Herlev til 2860 Søborg.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 22 2014.

Byrådet har godkendt Gladsaxe Kommunes årsregnskab for 2013, der ramte plet i forhold til budgettet.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 21 2014.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 20 2014.

Bliv medlem af Gladsaxe’s nye Integrationsråd, hvis du interesserer dig for hvordan vi fremmer integrationen i Gladsaxe. Gladsaxe Kommune skal have et nyt Integrationsråd. Og både enkeltpersoner og foreninger med bopæl i Gladsaxe kan melde kandidater til Integrationsrådet.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 19 2014.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 18 2014.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 17 2014.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 16 2014.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 15 2014.

Byrådet holder møde onsdag 9. april kl. 18.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 14 2014.

Foldboldspillere over 40 år inviteres til turnering i vores polske venskabsby Koszalin 13.-14. juni

Gladsaxe Kommunes Rengøringsservice er, som det første offentlige rengøringsselskab i Danmark, blevet certificeret efter DS/Insta 800, en fælles nordisk kvalitetsstandard for rengøring. Kvaliteten af rengøringen er steget markant, mens medarbejderne bruger deres faglighed mere aktivt og går gladere på arbejde.

Byrådet holder møde onsdag 19. marts kl. 18.

Onsdag eftermiddag underskrev Gladsaxe Kommune, Politiet, Boligselskabet 3B, Fællesdriften i Høje Gladsaxe og ejeren af butikscenteret, Nordicom A/S en partnerskabsaftale om at bekæmpe bandekriminaliteten i Høje Gladsaxe.

Igen i år har Gladsaxe Kommune glæden af at kunne præsentere et enestående tilbud for kommende 7. klasses elever, som får chancen for at deltage i den spændende udvekslingsaftale med kommunens grønlandske venskabsby Narsaq.

Gladsaxe Byråd inviterer en gang om året grundejerforeningerne i kommunen til et møde med Byrådet. I år holdes mødet mandag 5. maj kl. 18 til ca. 20.30 i Rådhuskælderen på Gladsaxe Rådhus.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 10 2014.

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 9 2014.

Vær med når hele Europa mødes på cykel i nordtyskland 23. og 24. maj

Læs Gladsaxe Kommunes informationsannonce i Gladsaxe Bladet fra uge 8 2014.

Hele 93 procent af de borgere, der møder op til personlig betjening i Borgerservice er tilfredse med den betjening, de har fået. Det viser en ny undersøgelse af tilfredsheden i Gladsaxe Kommunes Borgerservice.

Gladsaxe havde torsdag besøg af en delegation af 21 embedsmænd fra Bhutan, Bolivia, Cambodia, Egypten, Ghana, Kenya, Nepal, Tanzania og Uganda. Med Gladsaxe som eksempel skulle de høre om lokalt selvstyre i Danmark.

Gladsaxe Kommune er gået i luften med Danmarks første kommunale betalingskort, Gladsaxekortet, på to udvalgte institutioner. Kortet skal gøre dagligdagen lettere for elever og forældre og samtidig effektivisere arbejdsgange i kommunen.

Gladsaxe Kommunes store indsats for at få de unge til at engagere sig i politik virker. Hele 12,2 procent flere unge på 18 år valgte at deltage i demokratiet og stemme ved Byråds- og Regionsrådsvalget i 2013, viser den nyligt offentliggjorte statistik.

Vidste du, at du kan abonnere elektronisk på Gladsaxenyheder samt dagsordener og referater fra Gladsaxe Byråd?

De stående udvalg under Byrådet har nu konstitueret sig med formænd og næstformænd. Fremover er posterne fordelt som følger:

2013 blev igen et år med mange venskabsbyaktiviteter.

Gladsaxe Kommune er forundret over, at Statsforvaltningen ikke mener, at det var i kommunens interesse at købe inventar for to millioner kroner, da AB A/S stod overfor truende konkurs i sommeren 2012.

Det er slut med vinterkolde tæer efter en tur på posthuset og borgerservice for at melde flytning. Sidste år blev det obligatorisk at melde flytning på nettet. Og borgerne har taget godt imod de digitale muligheder, viser nye tal fra KL.

Gladsaxe Kommune har fået en whistleblowerordning, så kommunens ansatte anonymt og uden at skulle frygte for deres ansættelsesforhold kan indgive informationer om eventuelle ulovlige forhold eller alvorlige uregelmæssigheder på deres arbejdsplads.

Tirsdag 10. december kl. 19 mødes det nyvalgte Byråd til konstituering.

For at forhindre at stormen væltede det store juletræ på rådhuspladsen, til fare for eventuelle forbipasserende, valgte vi torsdag eftermiddag at lade træet få et hvil på langs.

Gladsaxe Kommune udbyder Bagsværd Skole, Bagsværdlund, til salg.

Hvis du er en af de virksomheder som har modtaget en mail eller et brev fra Erhvervsstyrelsen, om at der er post i din digitale postkasse – og der så ikke er noget digital post, når du åbner postkassen, så skyldes det en fejl.

Gladsaxe Kommune meddeler, at det klubhus, som rockerklubben Satudarah for nogle uger siden indviede som deres nye klubhus i Bagsværd, nu er på vej på tvangsauktion, fordi ejerne har gæld til det offentlige.

Så er alle stemmer talt op. Se hvem der blev valgt ind i Gladsaxe Byråd for perioden 2014-17.

Karin Søjberg Holst og hendes Socialdemokrater gik 1 mandat frem, og hun fortsætter dermed som borgmester i Gladsaxe. Stemmeprocenten i Gladsaxe steg med 5,7 procentpoint til 68,4 procent.

To medlemmer af demokratibevægelsen i Swaziland besøger Gladsaxe på hele valgdagen for at opleve en dansk demokratisk valghandling.

Tine Vedel Kruse bliver chef for den nye Strategi- og HR-afdelingen. Hun er 48 år, cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som kontorchef for HR og ledelse i Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet.

300 unge, ungdomspolitikere og byrådsmedlemmer festede fredag 8. november med politik, standup og prøvevalg, da Gladsaxe fejrede kommunens førstegangsvælgere på Bagsværd Skole.

En netop afsluttet ekstra afstemning blandt virksomheder og borgere med et Herlev-postnummer viser, at der fortsat er flertal for, at skifte fra 2730 Herlev til 2860 Søborg. Postnummerændringen træder i kraft 1. juli 2014.

Gladsaxe Kommune udbyder Lundevang Skole til salg med nye muligheder for at etablere boliger. Skolen er til salg frem til fredag 20. december 2013.

I Gladsaxe sender vi vigtige breve til din digitale postkasse, når det er teknisk muligt. På den måde får du posten hurtigere, dine papirer er samlet et sted, og Gladsaxe Kommune sparer penge, som kan bruges til anden velfærd.

Se eller gense, da fire spidskandidater fra Gladsaxe krydsede klinger i Lorrys direkte debatprogram Krydsild forud for kommunalvalget 19. november.

Med budgetavisen får du opridset hovedpunkterne i Byrådets prioriteringer for Gladsaxe Kommune i de kommende år.

Socialdemokraterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti indgik onsdag nat forlig om budget 2011-14. Besparelser og effektiviseringer kombineret med en mindre skattestigning skal fremtidssikre økonomien, men på en måde, så vi stadig kan tilbyde god service.

Torsdag aften underskrev Socialdemokraterne, SF-Socialistisk Folkeparti, Det Radikale Venstre og Enhedslisten en konstitueringsaftale, som blandt andet sikrer Karin Søjberg Holst (A) fire år mere i borgmesterstolen.

Fra 1. august overtager Taxa 4x35 Gladsaxe Kommunes taxakørsel.

Gladsaxe Byråd godkender pænt regnskab, som overholder budgetrammen trods stort pres på udgifter.

Gladsaxes borgmester opfordrer sammen med 26 andre borgmestre kommunerne til at stå sammen op til forhandlingerne om kommuneaftalen med regeringen. Det sker efter at flere grupperinger af kommuner på det seneste har luftet ønsker om økonomiske særaftaler.

Gladsaxe Kommune har netop præsenteret et pænt regnskab, der overholder Gladsaxes budgetramme. Samtidig lancerer Gladsaxe en ny smiley-markering af, om de enkelte mål er nået.

Gladsaxe Kommune har nu åbnet for gratis adgang til trådløst internet – et såkaldt hotspot – i kommunens rådhushal og Borgerservice.

I Gladsaxe Kommune satser man på personalegoder, der fremmer medarbejdernes trivsel og det sociale fællesskab.

Gladsaxeborgere vælger selvbetjening på nettet, når de skal have nyt pas eller fornye deres sygesikringskort.

Gladsaxe Kommune har fået nye åbnings- og telefontider på Rådhuset, i By- og Miljøforvaltningen på Rosenkæret og i Jobcenteret på Gladsaxevej.

Gladsaxe Byråd sagde onsdag aften ja til et budget, som overholder de økonomiske aftaler mellem KL og regeringen. Dermed er Gladsaxe med til at sikre det kommunale selvstyre.

Gladsaxe Kommune har indført et Risikostyringsprojekt for at mindske indbrud i kommunes skoler og institutioner.

Spammails er et stort problem. I januar modtog Gladsaxe 1.825.794 e-mails, hvoraf kun 96.927 blev sendt videre til medarbejderne.
 
Af:

Kontakt

Gladsaxe Kommune

Åbningstider

Mandag-fredag:
10.00-14.00

Telefontider

Mandag-fredag:
09.00-14.00