• Få siden læst op
  • Udskriv
 

Handicapservice

Det er muligt at beholde medarbejdere, der har fået eller får nedsat arbejdsevne. Der er mulighed for støtte, som passer til den enkelte medarbejders særlige behov. Også til nyansatte.

Mulighederne er:

  • Løn til en personlig assistent i op til 20 timer pr. uge, som f.eks. kan hjælpe med praktisk assistance til fysiske arbejdsopgaver. Der kan være tale om hjælp til læsning og skrivning, hvis medarbejderen har nedsat syn eller er ordblind eller tegnsprogstolkning på møder og kurser, hvis medarbejderen har nedsat hørelse.
  • Individuelt tilpassede arbejdsredskaber, fx. telefonforstærker, større skærm, diktafon og indretning af arbejdspladsen. Anskaffelse af hjælpemidler og arbejdspladsindretning kan støttes økonomisk af enten staten eller kommunen.
  • Tilskud til nyuddannede, som har svært ved at få et job på grund af et handicap, i op til 1 år. Tilskuddet udgør pr. 1. januar 2007 op til 118,80 kr. pr. time. Tilskuddet reguleres hvert år til januar.

Sådan gør du

Ring efter ansøgningsskemaer og søg rådgivning hos kontaktpersonerne på handicapområdet i Jobcenter Gladsaxe. Rekvirer samtidig pjecer om mulighederne eller læs mere hos: Specialfunktionen Job & Handicap

Af:
Senest opdateret: 14-04-2015

Kontakt

Jobcenter Gladsaxe besøgsadresse

Åbningstider

Mandag-fredag:
09.00-14.00

Telefontider

Mandag-fredag:
09.00-14.00