• Få siden læst op
  • Udskriv
 

Om Jobcenteret

 
Jobcenter Gladsaxe
 

Jobcenterenes vigtigste opgave er at hjælpe ledige i job og hjælpe virksomheder med at finde nye medarbejdere.

Service til borgeren

Jobcenteret hjælper borgere, som er blevet ledige, med at finde job. Dette gælder alle ledige borgere i Gladsaxe kommune, uanset hvilken beskæftigelsesrettet indsats man har brug for, og om man modtager kontanthjælp eller dagpenge.

Hvis du er blevet ledig, kan du finde information om, hvad du skal gøre, og hvordan jobcenteret kan hjælpe dig på denne side: Hvad gør jeg hvis jeg mister mit arbejde

Alle borgere har ret til hjælp fra jobcenteret. Også dem der grundet helbredsmæssige eller sociale problemer, ikke kan varetage et job på almindelige vilkår. For disse borgere findes en række ordninger, som kan tilpasses den enkeltes arbejdsevne.

Hvad kan du forvente af jobcenteret

På denne side: Hvad kan du forvente af jobcenteret, kan du læse om jobcenterets tilgang til Gladsaxe borgere, og om hvordan vi tilpasser den beskæftigelsesrettede indsats til netop dig.

Virksomhedsservice

Jobcenteret støtter virksomheder, i at finde den rette borger, når ledige stillinger skal besættes. I den forbindelse vejleder jobcenteret i at bruge Jobnet.dk, som er en nem digital genvej til personalerekruttering.

Derudover rådgiver og vejleder Jobcenteret om forskellige støtteordninger, som virksomheder kan gøre brug af. Via sådanne støtteordninger kan virksomheden få tilskud til ekstra arbejdskraft, samt mulighed for at afprøve potentielle medarbejdere i en given stilling forud for en fastansættelse.

Du kan kontakte jobcenterets virksomhedsservice på den direkte linje: 39 57 38 00 eller via mail til adressen: jc-virkservice@gladsaxe.dk

Én primær indgang til jobcentret

Hver virksomhed bliver tildelt én kontaktperson, som formidler al kommunikation mellem virksomheden og jobcenteret. Dette sikrer bedst muligt koordinering af processen internt i jobcenteret, og en optimal service overfor virksomheden.

 

 

Af:
Senest opdateret: 20-08-2014