Tilmeldingen til skoleåret 18 - 19

GMB åbner for tilmeldinger til skoleåret 2018 -2019 fra fredag 4. maj.

 

 

Link til Tilmelding

Særligt for dig, der går i 3. klasse efter sommerferien

Fra 3. klasse åbner sig en hel vifte af muligheder. Både for undervisning på hold og undervisning, hvor du går alene hos en musiklærer. Billedskolens hold er endnu en fantastisk mulighed.
Læs mere her:

Billedkunst

De forskellige begynderhold

Eneundervisning

Musikpriskoncerten 2018

Violinist Gunvor Sihm modtager Gladsaxe Musikpris 2018, og hun giver traditionen tro en solistkoncert i forbindelse med overrækkelsen. Du kan derfor opleve Gunvor Sihm sammen med symfoniorkestret Co­pen­ha­gen Phil og dirigent Giancarlo Guerrero og få en smuk musikalsk oplevelse lørdag 21. april klokken 16 i Grønnemose Skoles store festsal.

Som optakt til prisoverrækkelsen vil pigekor, stryger- blæser- og slagtøjselever fra Gladsaxe Musik- og Billedskole i tæt samspil med Copenhagen Phil fremføre værket "Send flere engle". 

Dirigent: Giancarlo Guerrero
Solist: Gunvor Sihm

Entré: 150 kr. (inkl. en let anretning samt en drikkevare)

Billetkøb via Gladsaxe Bibliotekerne

Skal vi gøre GMB endnu bedre - sammen?

GMB har et Brugerråd. Via Brugerrådet kan du bidrage med dine idéer om og holdninger til, hvordan vi gør GMB endnu bedre. I Brugerrådet sidder foruden tre forældre, en byrådspolitiker, en repræsentant fra forvaltningen, en ledelsesrepræsentant fra folkeskolerne og to lærerrepræsentanter fra GMB. Du kan læse om Brugerrådet her på siden.

Hvem er vi?

Gladsaxe Musik- og Billedskole er et sted, hvor man kan lære at spille musik, læse noder, tegne, forme og bruge sin kreativitet.

Det er et sted, hvor der er plads til alle, der har lyst til at lære og lære fra sig, hvor undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte, og hvor der altid er tid til nærvær og opmærksomhed fra de kompetente og engagerede undervisere.

Her kan børn og unge få hjælp til at forvandle en spirende idé til en virkelig succesoplevelse i trygge rammer med fokus på læring og udvikling gennem styrkelse af elevens selvdiciplin og musikalske selvforståelse.

For de øvede elever er GMB et sted, hvor man aktivt kan tage del i et kunstnerisk miljø, som kan hjælpe den enkelte med at rykke sig som musiker, sanger eller kunstner.

Velkommen!

GMB elever med på Ungdommens Vårsalong 2018

Her i GMB siger vi stort tillykke til Nicklas Bach Tofft (12 år), Olga Nørager Nielsen (17 år) og Victoria Hougaard (12 år) fra Billedskolen. De har alle fået optaget deres indsendte værker til udstilling på Ungdommens Vårsalong 2018. Nicklas har fået optaget to værker, blandt andet det her viste (farveblyant på papir), Olga med "eksamenshoved" (blæk og tusch på papir) og Victoria med "røntgensyn" (blæk på papir).
Ungdommens Vårsalong kan opleves og nydes på Københavns Rådhus i dagene 22. marts til 4. april i rådhusets åbningstid. I hverdagene kl. 9.00 - 16.00. Lørdag kl. 9.30 - 13.00 (kun med adgang til Rådhushallen).

Musikken i Rummet

GMB havde intet mindre end verdenspremiere på "Musikken i Rummet" fredag 2. februar, da 100 børn fra alle GMB's hold; "Musik og bevægelse for 1. kl." samledes på Telefonfabrikken. Holdet af musiklærere, der underviser på "musik og bevægelse" på Gladsaxes folkeskoler stod for en nøje gennemtænkt og grundigt planlagt forestilling, hvor de mange børn fik både spillet, sunget, danset og ageret foran et begejstret publikum. En forestilling som denne viser på fornem vis, hvor meget børnene får ud af at gå til "musik og bevægelse". Både i form af musikalsk læring og i samspillet og samarbejdet med de mange andre. For nogen børn var det at overvinde sin sceneskræk også en rigtig god erfaring at tage med sig videre ud i livet.

Kloden drejede og chokolademanden ga' den gas

Da 100 børn og voksne fredag eftermiddag 2. marts blev budt op til dans med tjuh bang chokolademand, kloden drejer og andre herlige sange. Hele herligheden blev afsluttet med en farvelsang, der skulle indtages liggende.

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Musik- og billedskolen

Tilmelding

Tilmelding

Kontakt

Gladsaxe Musik- og Billedskole

Telefonvej 8
2860 Søborg
Telefon: 39 54 20 42
musikskolen@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Torsdag: 10.00-14.00