Musikken i Rummet

GMB havde intet mindre end verdenspremiere på "Musikken i Rummet" fredag 2. februar, da 100 børn fra alle GMB's hold; "Musik og bevægelse for 1. kl." samledes på Telefonfabrikken. Holdet af musiklærere, der underviser på "musik og bevægelse" på Gladsaxes folkeskoler stod for en nøje gennemtænkt og grundigt planlagt forestilling, hvor de mange børn fik både spillet, sunget, danset og ageret foran et begejstret publikum. En forestilling som denne viser på fornem vis, hvor meget børnene får ud af at gå til "musik og bevægelse". Både i form af musikalsk læring og i samspillet og samarbejdet med de mange andre. For nogen børn var det at overvinde sin sceneskræk også en rigtig god erfaring at tage med sig videre ud i livet.

Mini rock - for begyndere

Mini Rock for 3. - 5. kl.
Mini rock er for dig, der har det sjovt med at være på et hold og give den gas i et sammenspil med de andre. På mini rock skal vi spille sej musik sammen, hvor alle får prøvet at spille på guitaren, bassen, trommerne, andet slagtøj og blæs. Og så skal der naturligvis også sang på. 

Du finder mini rock på:
Grønnemose skole, tirsdage 16.00 - 17.00 med Christian Brix Nielsen
Stengård skole, tirsdag kl. 15.30 - 16.30. med Jesper Boye Nielsen
Mørkhøj skole, torsdage kl. 15.45 - 16.45 med Tormod Holm
Telefonvej 8, torsdage kl. 16.30 - 17.30 med Jørgen Gjesing Jensen og Christian Brix Nielsen

Pris: 285,-/md.

Det er muligt at aftale en prøvegang.
Ring til kontoret på 39 54 20 42 eller skriv på musikskolen@gladsaxe.dk

Tilmeldingen er åben for skoleåret 17 - 18

GMB har nu åbent for både gentilmelding og nye tilmeldinger til skoleåret 2017 -2018.

Som noget nyt tilbyder vi Mini rock, som er et rigtigt godt tilbud til dig, der mest har lyst til at gå på hold, spille sammen med andre og prøve forskellige instrumenter af. Mini rock er rytmisk sammenspil for elever i 3. - 5. klasse. Vi sætter hold efter tilmeldinger. Hvis muligt både på Telefonvej og enkelte folkeskoler.

 

Link til Tilmelding

Hvem er vi?

Gladsaxe Musik- og Billedskole er et sted, hvor man kan lære at spille musik, læse noder, tegne, forme og bruge sin kreativitet.

Det er et sted, hvor der er plads til alle, der har lyst til at lære og lære fra sig, hvor undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte, og hvor der altid er tid til nærvær og opmærksomhed fra de kompetente og engagerede undervisere.

Her kan børn og unge få hjælp til at forvandle en spirende idé til en virkelig succesoplevelse i trygge rammer med fokus på læring og udvikling gennem styrkelse af elevens selvdiciplin og musikalske selvforståelse.

For de øvede elever er GMB et sted, hvor man aktivt kan tage del i et kunstnerisk miljø, som kan hjælpe den enkelte med at rykke sig som musiker, sanger eller kunstner.

Velkommen!

Vil du med på Musical holdet?

Drømmer du om at stå på en scene og fyre den af som sanger og danser, og gemmer der sig en lille skuespiller i maven? Så er GMB's musicalhold måske noget for dig.

Her øver vi os i at synge sammen, lave danseserier og fortælle historier. Vi kommer til at arbejde med alt fra disco og afrikanske rytmer til MGP sange, og måske også noget, vi selv finder på. Vi øver frem mod en afsluttende forestilling til foråret. Den laver vi i samarbejde med nogle af musikskolens andre elever. I perioden op til forestillingen kan der være uger, hvor undervisningen flyttes til andre ugedage end torsdag, eksempelvis weekend.

Lærer
Lærer er Astrid Vadgaard Christensen.
Astrid har i mange år arbejdet med koret Papaya, der kombinerer sang og dans i deres forestillinger. Astrid underviser i GMB i kor, samt i "Musik og bevægelse" for børn i 0. og 1. klasse.

Tid og sted
Gladsaxe Musik- og Billedskole, Telefonvej 8 på torsdage kl. 16.15 - 17.15 for dig, der går i 3. - 5. klasse.
Tirsdage kl. 16.00 - 17.00 på Bagsværd skole for dig, der går i 2. - 3. klasse.

Pris: 285,- kr. pr. måned i 10 måneder pr. skoleår. Holdstørrelse ca. 12 elever.

Det er muligt at aftale en prøvegang
ring til kontoret på 39 54 20 42 eller skriv på musikskolen@gladsaxe.dk

Musik legstue - sammen

Hoppelopper, rytmemus og spirevipper, ugens bedste musiktime, I kan nyde sammen, med sange, lege, danse og spil på rytmeinstrumenter.

På holdene deler vi masser af glæde ved musik, rytme og bevægelse. Vi skal både opleve noget gammelt og velkendt og noget helt nyt, som man kan tage med sig hjem.

På alle hold deltager børn og voksne på lige fod og der er instrumenter og legetøj til alle. Holdene består af børn på nogenlunde samme alder. 

Musiklærer
Musiklærer for alle musik legestuerne er Lotte Assing. Lotte underviser foruden musik legestuerne også i daginstitutioner og på folkeskolerne i 0. og 1. klasse på "musik og bevægelse" og i 2. klasse på "musik værksted".

Du kan læse mere her

 

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Musik- og billedskolen

Tilmelding

Tilmelding

Kontakt

Gladsaxe Musik- og Billedskole

Telefonvej 8
2860 Søborg
Telefon: 39 54 20 42
musikskolen@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Torsdag: 10.00-14.00