Musikpriskoncerten 2019

OG VINDEREN ER...
Gladsaxe Musikpris 2019 har fundet sin vinder og årets musikpris koncert nærmer sig.

Her i GMB øver vi med fynd og klem (gammeldansk for; yde en stor indsats). Rigtigt mange af vores vidunderlige elever vil sammen med Copenhagen Phil opføre Jean Sibelius' "Finlandia".

Årets prisvinder, Anders Kann Elten, på marimba, kan opleves som solist på et værk med Copenhagen Phil.

Denne fine koncert finder sted lørdag 23. februar kl. 16.00 i Grønnemose skoles festsal.

Billetsalget ér startet, hvis du vil redde dig en eller flere af disse, kan de købes via Gladsaxe Bibliotekerne: https://gladbib.dk/nyheder/kort-nyt/musikpriskoncert-2019

Finlandia på vej

Lørdag 26. januar var musikere fra Copenhagen Phil på besøg hos GMB for at øve "Finlandia" sammen med GMB's elever inden den store musikpris dag lørdag 23. februar. Vi kan fortælle billetterne bliver revet væk og vi nærmer os udsolgt. Resterende billetter kan købes på et af Gladsaxes biblioteker.

VIL DU TIL MUSIK ELLER BILLEDKUNST I GMB?

GMB har åbent for tilmeldinger.
Du kan her på siderne læse om vores mange tilbud om at fordybe sig i musik og/eller billedkunst.
Du kan også finde mange gode praktiske oplysninger, eksempelvis om tider, steder, priser, lærere, administration o.m.m.
Og så er du altid velkommen til at sende os en mail på musikskolen@gladsaxe.dk eller ringe til os på 39 54 20 42.
Telefonen er lukket på fredage. 

 

Link til Tilmelding

LIGE HER & NU - OLIETØNDER OG ANDRE MULIGHEDER

Lige nu har vi ledige pladser på olietønder, trommer og marimba. Mini rock, som er rytmisk begyndersammenspil for 9 - 12 årige, har også ledige pladser. Her er det bedst, hvis du har erfaring med instrumenter i forvejen. Du er vældig velkommen til at kontakte os, hvis noget af dette har interesse. Du fanger os på 39 54 20 42 eller musikskolen@gladsaxe.dk

SÆRLIGT FOR DIG FRA 3. KLASSE

Fra 3. klasse åbner sig en hel vifte af muligheder. Både for undervisning på hold og undervisning, hvor du går alene hos en musiklærer. Billedskolens hold er endnu en fantastisk mulighed.
Læs mere her:

Billedkunst

De forskellige begynderhold

Eneundervisning

URBAN GRRLS 2019

Er du pige og drømmer du om at synge, rappe eller producere et beat? Ja? Så tilmeld dig Urban Grrls.

Målet er, at du lærer, hvordan du får det bedste ud af dit talent, og hvordan dine sange går fra idé til en færdig master udgivet på streamingtjenester.

Hvis du bliver udvalgt til at være med, får du 5 aftenssessions og en weekend-camp med erfarne rappere, sangere, sangskrivere og producere fra den danske musikbranche.

Dine faste undervisere er musikeren og sangerskriveren Karen Mukupa og rapper og producer Jesper Helles, der begge er garvede musikere med rødder hiphopmiljøet, og er klar til at dele ud af erfaringerne fra deres succesfulde karrierer. Karen og Jesper

Du kan tilmelde dig, hvis:

• Er du pige og er 15 år eller ældre.
• Du vil tage dine skills til det næste niveau.
• Du vil lære af de bedste i branchen.
• Du vil være en del af et eksklusivt hold kun med piger.

Tilmed dig her: http://www.kulturmetropol.dk/urbangrrls

HVEM ER VI?

Gladsaxe Musik- og Billedskole er et sted, hvor man kan lære at spille musik, læse noder, tegne, forme og bruge sin kreativitet.

Det er et sted, hvor der er plads til alle, der har lyst til at lære og lære fra sig, hvor undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte, og hvor der altid er tid til nærvær og opmærksomhed fra de kompetente og engagerede undervisere.

Her kan børn og unge få hjælp til at forvandle en spirende idé til en virkelig succesoplevelse i trygge rammer med fokus på læring og udvikling gennem styrkelse af elevens selvdisciplin og musikalske selvforståelse.

For de øvede elever er GMB et sted, hvor man aktivt kan tage del i et kunstnerisk miljø, som kan hjælpe den enkelte med at rykke sig som musiker, sanger eller kunstner.

Velkommen!

SKAL VI GØRE GMB ENDNU BEDRE - SAMMEN?

GMB har et Brugerråd. Via Brugerrådet kan du bidrage med dine idéer om og holdninger til, hvordan vi gør GMB endnu bedre. I Brugerrådet sidder foruden tre forældre, en byrådspolitiker, en repræsentant fra forvaltningen, en ledelsesrepræsentant fra folkeskolerne og to lærerrepræsentanter fra GMB. Du kan læse om Brugerrådet her på siden.

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Musik- og billedskolen

Tilmelding

Tilmelding

Kontakt

Gladsaxe Musik- og Billedskole

Telefonvej 8
2860 Søborg
Telefon: 39 54 20 42
musikskolen@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Torsdag: 10.00-14.00