Gladsaxe Musikpris 2017

Oplev vinderen af Musikpris 2017, klarinettist Giovanni Punzi, som solist på et værk med Copenhagen Phil. Derudover fører det finske stortalent Santtu-Matias Rouvalli Copenhagen Phil ind i Carl Nielsens verden og uregerlige femte symfoni.

Som optakt til prisoverrækkelsen vil elever fra Gladsaxe Musik- og Billedskole sammen med Copenhagen Phil forvandle Festsalen til et stort oplevelsesrum, hvor et kæmpe symfoniorkester med både børn og voksne spiller to orkesterværker ledsaget af billedkunstelevernes videoprojektioner, som er blevet lavet specielt til lejligheden.

Billetsalget åbner mandag 27. februar 2017.
Billetterne købes gennem Gladsaxe Bibliotekerne, enten via www.gladbib.dk eller ved at møde op på et af bibliotekerne i Gladsaxe.

Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen er åben
GMB har pt. ledige pladser eller meget kort venteliste indenfor:

  • Sangskrivning
  • Trommer og andet slagtøj
  • El-guitar
  • El-bas
  • Tværfløjte
  • Cello
  • Sang
  • Musik legestue
  • Musik og bevægelse for 1. klasse på visse skoler
  • Musik værksted for 2. klasse på visse skoler

 

Link til Tilmelding

Hvem er vi?

Gladsaxe Musik- og Billedskole er et sted, hvor man kan lære at spille musik, læse noder, tegne, forme og bruge sin kreativitet.

Det er et sted, hvor der er plads til alle, der har lyst til at lære og lære fra sig, hvor undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte, og hvor der altid er tid til nærvær og opmærksomhed fra de kompetente og engagerede undervisere.

Her kan børn og unge få hjælp til at forvandle en spirende idé til en virkelig succesoplevelse i trygge rammer med fokus på læring og udvikling gennem styrkelse af elevens selvdiciplin og musikalske selvforståelse.

For de øvede elever er GMB et sted, hvor man aktivt kan tage del i et kunstnerisk miljø, som kan hjælpe den enkelte med at rykke sig som musiker, sanger eller kunstner.

Velkommen!

Vil du være med til at gøre GMB endnu bedre?

Hvis du har idéer, ønsker eller holdninger til, hvordan vi kan gøre Musik- og Billedskolen endnu bedre, er det måske en rigtig god mulighed for dig, at være en del af bestyrelsen her i GMB.

Bestyrelsen er med til at træffe beslutning om, hvilke former for undervisning, du og andre unge, kan gå til i GMB.

Det er også bestyrelsen, der fastlægger principperne for driften af GMB - hvordan her skal prioriteres. Det er bestyrelsen, der skal godkende budgettet og årsplanen for et skoleår.

I bestyrelsen sidder; elever, forældre, et byrådsmedlem, en leder fra en folkeskole, en musiklærer og en billedskolelærer. GMB's ledelse deltager i møderne og fungerer som sekretærer for bestyrelsen.

Er du nysgerrig og interesseret i at kunne være med til at vise retningen - for din egen og alle andre børns og unges muligheder i GMB, hører vi gerne fra dig.

Hold dig endelig ikke tilbage - spørg løs, sig frem - vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan skrive til musikskolen@gladsaxe.dk (skriv gerne "bestyrelse" i emnefeltet) eller ringe til Karin Darville på
39 54 20 41.

Riffs og improvisationer

Er du til el-guitar, riff og improvisationer med drømmen om den seje solo helt ude på scenekanten og er du ved at køre flad i dine enetimer med diverse guitarprogrammer fra internettet? Så er du sikkert klar til start et nyt sted og det sted kan være her i GMB. Vi er klar til dig med enetimer på el-guitaren og bands at spille med i. Du kan give os et ring på 39 54 20 42 eller smide os en mail på musikskolen@gladsaxe.dk, hvis du vil høre mere. Tilmeldingen finder du øverst på siden her. Dag og tid aftales direkte med guitarlæreren.

El-bas

Vil du være en dygtig musiker på el-bas og er du mellem 9 og 25 år, skal du vide, vi lige for tiden har LEDIGE pladser til undervisning på lige præcis dette instrument. Tiderne ligger mandage eller tirsdage på Telefonvej 8. Du kan kontakte kontoret på 39 54 20 42 eller musikskolen@gladsaxe.dk

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Musik- og billedskolen

Tilmelding

Tilmelding

Kontakt

Gladsaxe Musik- og Billedskole

Telefonvej 8
2860 Søborg
Telefon: 39 54 20 42
musikskolen@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Torsdag: 10.00-14.00