Riffs og improvisationer

Er du til el-guitar, riff og improvisationer med drømmen om den seje solo helt ude på scenekanten og er du ved at køre flad i dine enetimer med diverse guitarprogrammer fra internettet? Så er du sikkert klar til start et nyt sted og det sted kan være her i GMB. Vi er klar til dig med enetimer på el-guitaren og bands at spille med i. Du kan give os et ring på 39 54 20 42 eller smide os en mail på musikskolen@gladsaxe.dk, hvis du vil høre mere. Tilmeldingen finder du øverst på siden her. Dag og tid aftales direkte med guitarlæreren.

Hvem er vi?

Gladsaxe Musik- og Billedskole er et sted, hvor man kan lære at spille musik, læse noder, tegne, forme og bruge sin kreativitet.

Det er et sted, hvor der er plads til alle, der har lyst til at lære og lære fra sig, hvor undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte, og hvor der altid er tid til nærvær og opmærksomhed fra de kompetente og engagerede undervisere.

Her kan børn og unge få hjælp til at forvandle en spirende idé til en virkelig succesoplevelse i trygge rammer med fokus på læring og udvikling gennem styrkelse af elevens selvdiciplin og musikalske selvforståelse.

For de øvede elever er GMB et sted, hvor man aktivt kan tage del i et kunstnerisk miljø, som kan hjælpe den enkelte med at rykke sig som musiker, sanger eller kunstner.

Velkommen!

Nisser og Pirater til Piratjulen 2016

Oh høj og ho ho - fredag 2. december var huset fyldt med nisser og pirater, der sang, spillede og dansede eftermiddagen både skræmmende og festlig. Vi siger tusind tak til alle jer nisser og pirater, der i den grad gav den gas og alle jer, der mødte så talstærkt frem og tog del i løjerne.
Fotograf på dagen var Kim Malmquist. Dem kan du nyde her

Grønnemose skoles 3 klasser til workshop med Lærerbandet

Over 80 skolebørn fra Grønnemose skoles 3. klasser og deres lærere var fredag 18. november til worshop med GMB's Lærerband. Det blev en dag, hvor de fik bevæget sig, sunget, spillet instrumenter og til slut opført en fælles koncert med musiklærerne. Vi siger med taknemmelighed tak til alle for den begejstrede deltagen i dagens workshop. Kaj Bonne fra Gladsaxe Bladet kom fordi og tog dette foto.

Trommer

Er et trommesæt den bedste "legeplads", du ka' forestille dig og er du mellem 9 og 25 år, skal du vide, vi lige for tiden har LEDIGE pladser til undervisning på lige præcis dette vidunderlige legetøj. Tiderne ligger mandage eller tirsdage på Telefonvej 8. Du kan kontakte kontoret på 39 54 20 42 eller musikskolen@gladsaxe.dk

Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen er åben
GMB har pt. ledige pladser eller meget kort venteliste indenfor:

  • Sangskrivning
  • Trommer og andet slagtøj
  • El-guitar
  • El-bas
  • Tværfløjte
  • Cello
  • Sang
  • Musik legestue
  • Musik og bevægelse for 1. klasse på visse skoler
  • Musik værksted for 2. klasse på visse skoler

 

Link til Tilmelding

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Musik- og billedskolen

Tilmelding

Tilmelding

Kontakt

Gladsaxe Musik- og Billedskole

Telefonvej 8
2860 Søborg
Telefon: 39 54 20 42
musikskolen@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Torsdag: 10.00-14.00