Tilmeldingen er åben for skoleåret 17 - 18

GMB har nu åbent for både gentilmelding og nye tilmeldinger til skoleåret 2017 -2018.

Som noget nyt tilbyder vi Mini rock, som er et rigtigt godt tilbud til dig, der mest har lyst til at gå på hold, spille sammen med andre og prøve forskellige instrumenter af. Mini rock er rytmisk sammenspil for elever i 3. - 5. klasse. Vi sætter hold efter tilmeldinger. Hvis muligt både på Telefonvej og enkelte folkeskoler.

 

Link til Tilmelding

Hvem er vi?

Gladsaxe Musik- og Billedskole er et sted, hvor man kan lære at spille musik, læse noder, tegne, forme og bruge sin kreativitet.

Det er et sted, hvor der er plads til alle, der har lyst til at lære og lære fra sig, hvor undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte, og hvor der altid er tid til nærvær og opmærksomhed fra de kompetente og engagerede undervisere.

Her kan børn og unge få hjælp til at forvandle en spirende idé til en virkelig succesoplevelse i trygge rammer med fokus på læring og udvikling gennem styrkelse af elevens selvdiciplin og musikalske selvforståelse.

For de øvede elever er GMB et sted, hvor man aktivt kan tage del i et kunstnerisk miljø, som kan hjælpe den enkelte med at rykke sig som musiker, sanger eller kunstner.

Velkommen!

Den forunderlige harpe

Harpen er ikke lige et instrument de fleste børn og unge vil tænke på, hvis man beder dem nævne navnene på instrumenter. Det er synd, for harpen kan så mange ting, indgår i så mange sammenhænge. Også sammenspil og orkester. Er du nysgerrig på harpen, vil GMB's både dygtige og utraditionelle harpelærer Lovisa Wennesz vældig gerne dele harpens forunderlige verden med dig. GMB har også selve harpen at lære at spille på. Og du må leje den med hjem. Har det nogen interesse, kan I tilmelde her på siden, helt foroven. Her finder I harpen under "instrumentundervisning". I er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Musik legstue - sammen

Hoppelopper, rytmemus og spirevipper, ugens bedste musiktime, I kan nyde sammen, med sange, lege, danse og spil på rytmeinstrumenter.

På holdene deler vi masser af glæde ved musik, rytme og bevægelse. Vi skal både opleve noget gammelt og velkendt og noget helt nyt, som man kan tage med sig hjem.

På alle hold deltager børn og voksne på lige fod og der er instrumenter og legetøj til alle. Holdene består af børn på nogenlunde samme alder. 

Musiklærer
Musiklærer for alle musik legestuerne er Lotte Assing. Lotte underviser foruden musik legestuerne også i daginstitutioner og på folkeskolerne i 0. og 1. klasse på "musik og bevægelse" og i 2. klasse på "musik værksted".

Du kan læse mere her

 

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Musik- og billedskolen

Tilmelding

Tilmelding

Kontakt

Gladsaxe Musik- og Billedskole

Telefonvej 8
2860 Søborg
Telefon: 39 54 20 42
musikskolen@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Torsdag: 10.00-14.00