Tilmeldingen er åben for skoleåret 17 - 18

GMB har nu åbent for både gentilmelding og nye tilmeldinger til skoleåret 2017 -2018.

Som noget nyt tilbyder vi Mini rock, som er et rigtigt godt tilbud til dig, der mest har lyst til at gå på hold, spille sammen med andre og prøve forskellige instrumenter af. Mini rock er rytmisk sammenspil for elever i 3. - 5. klasse. Vi sætter hold efter tilmeldinger. Hvis muligt både på Telefonvej og enkelte folkeskoler.

 

Link til Tilmelding

Hvem er vi?

Gladsaxe Musik- og Billedskole er et sted, hvor man kan lære at spille musik, læse noder, tegne, forme og bruge sin kreativitet.

Det er et sted, hvor der er plads til alle, der har lyst til at lære og lære fra sig, hvor undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte, og hvor der altid er tid til nærvær og opmærksomhed fra de kompetente og engagerede undervisere.

Her kan børn og unge få hjælp til at forvandle en spirende idé til en virkelig succesoplevelse i trygge rammer med fokus på læring og udvikling gennem styrkelse af elevens selvdiciplin og musikalske selvforståelse.

For de øvede elever er GMB et sted, hvor man aktivt kan tage del i et kunstnerisk miljø, som kan hjælpe den enkelte med at rykke sig som musiker, sanger eller kunstner.

Velkommen!

Riffs og improvisationer

Er du til el-guitar, riff og improvisationer med drømmen om den seje solo helt ude på scenekanten og er du ved at køre flad i dine enetimer med diverse guitarprogrammer fra internettet? Så er du sikkert klar til start et nyt sted og det sted kan være her i GMB. Vi er klar til dig med enetimer på el-guitaren og bands at spille med i. Du kan give os et ring på 39 54 20 42 eller smide os en mail på musikskolen@gladsaxe.dk, hvis du vil høre mere. Tilmeldingen finder du øverst på siden her. Dag og tid aftales direkte med guitarlæreren.

El-bas

Vil du være en dygtig musiker på el-bas og er du mellem 9 og 25 år, skal du vide, vi lige for tiden har LEDIGE pladser til undervisning på lige præcis dette instrument. Tiderne ligger mandage eller tirsdage på Telefonvej 8. Du kan kontakte kontoret på 39 54 20 42 eller musikskolen@gladsaxe.dk

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Musik- og billedskolen

Tilmelding

Tilmelding

Kontakt

Gladsaxe Musik- og Billedskole

Telefonvej 8
2860 Søborg
Telefon: 39 54 20 42
musikskolen@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Torsdag: 10.00-14.00