Andre foreninger og aktiviteter

Candlelight Dinners
Mange, der lever med demens som en del af hverdagen oplever, at deres sociale liv langsomt ændrer sig. Omgangskredsen bliver ofte mindre, og man får selv svært ved at overkomme at skulle invitere gæster. Derfor har frivillige fra Ældresagen og Samvirkende Menighedsplejerr i samarbejde med Gladsaxe Kommunes demenskoordinatorer startet Candlelight Dinners.

Tilbuddet indebærer socialt samvær omkring et veldækket bord og en velsmagende festmiddag i hyggeligt selskab. Her er man sammen med andre i samme situation, og de frivillige sørger for en god, hyggelig og afslappet atmosfære, hvor alle kan slappe af og få nogle dejlige timer sammen i en ellers, meget ofte, presset hverdag. Kontakt: demenskoordinatorerne på telefon 39 57 46 87 eller e-mail: demens@gladsaxe.dk

Dag og tidspunkt i DFH: Sidste fredag i hver anden måned, kl. 12:00 - 15:00.


Frivillige Motionsvenner
Frivillige tilbyder motion til ældre borgere, som ikke kan følge et normalt motions tilbud i eget hjem i Gladsaxe. Kontakt: Lis Greisholm Christiansen på 29368180 (mandag og onsdag fra kl. 08:00 - 09:00, der kan også sendes en sms). E-mail: soflgc@gladsaxe.dk.

Dag og tidspunkt i DFH: Sidste torsdag i måneden, kl. 14:30 - 16:00, lokale 1 & 2.


Fullah Forening
Kvindenetværksforening, der laver sociale aktiviteter. Kontakt: Fatoumata tlf. 2893 7774

Dag og tidspunkt i DFH: En lørdag om måneden.


Havegruppen 

I Havegruppen mødes man og laver havearbejde. Der er ved at blive etableret højbede og andre bede. Har du en ukrudtsbekæmper gemt i dig, så er Havegruppen stedet!
For mere information - kontakt Kim Haarh på telefon 2943 0983

Dag og tidspunkt i DFH: Typisk søndag formiddag 


Malerummet 

Maler du i din fritid og har du lyst til at udvikle dit maleri eller har du bare lyst til at male sammen med andre? Så er Malerummet måske noget for dig. Det er gratis og der er ingen mødepligt - bare kom, sæsonen løber frem til den 12. november 2019. Grundet efterårsferie er der ikke undervisning den 15. oktober, 2019. 

Holdet bliver vejledt af den uddannede billedkunstner Maja Kristine Johansson, som tager udgangspunkt i den enkeltes behov og niveau. Der kan blandt andet fokuseres på farvelære, gode råd om materialer, teknikker og så videre.

Kontakt Maja Kristine Johansson på telefon 9385 5567

Dag og tidspunkt i DFH: tirsdag kl. 9:30-11:30 i lokale 1 & 2 


Morgenkaffeklubben 

Hver tordag morgen kl. 10 åbnes dørene for alle, der har lyst til en kop kaffe og en sludder!

Ingen tilmelding - ingen forpligtelser - bare kaffe og en god snak.

Dag og tidspunkt i DFH: torsdag kl. 10 i lokale 1 og 2 

Aktiviteter og grupper i De Frivilliges Hus