• Få siden læst op
  • Udskriv
 

Gladsaxe Fjernvarme

 

Vi oplever i øjeblikket udfordringer med vente-funktionen i vores telefonsystem. Hvis du oplever en optagettone, så prøv at ringe igen lidt senere. Vi beklager ulejligheden.

Gladsaxe Kommune har interesse i at borgerne trives og har et sundt lokalmiljø. Derfor arbejder kommunen målrettet på at sikre bæredygtig byudvikling, hvilket blandt andet kan opnås gennem udbygning af fjernvarmenettet. Udbygningen forventes at ske fra 2015.

Du kan allerede nu fortælle os at du er interesseret i at få fjernvarme på gladsaxe.dk/fjernvarme eller ringe til os på telefon 39 57 58 50.

Gladsaxe Fjernvarme udbyder to løsninger i de områder vi udbygger:
(Klik "Se hvem der kan få fjernvarme" på banneren i højre side)

Model A: Gladsaxe Fjernvarme leverer, installerer, vedligeholder, ejer og er i enhver henseende ansvarlig for en fjernvarmeveksler med en kapacitet på op til 80 kW.

Model B: Selvejer, hvor ejer sørger for alt vedrørende køb, projektering, installation og vedligeholdelse af fjernvarmeveksler, ejer denne og er i enhver henseende ansvarlig for kompatibiliteten mellem den leverede fjernvarme og fjernvarmeveksleren.

Hvis du vælger den første, skal du ikke betale noget for at få installeret fjernvarme, men du skal betale et årligt abonnement og et tillæg til drift og vedligehold, som ud over installationen dækker alle fremtidige omkostninger til service.

Få en vejledende besparelse i forbindelse med konvertering til fjernvarme ved at klikke her.

Enfamilieshuse

Udbygningen af fjernvarmen til parcel- og rækkehuse er i gang. Allerede i 2014 kunne de første enfamilieshuse blive tilsluttet fjernvarme.

Læs mere, om at få fjernvarme i enfamilieshuse
Skriv til os, hvis du er interesseret i at få fjernvarme

 

Projektforslag for fjernvarmeforsyning af områder ved Søborg Hovedgade m.fl. er godkendt af Byrådet

Gladsaxe Byråd har på mødet den 26. november 2014 godkendt et projektforslag for fjernvarmeforsyning af områder ved Søborg Hovedgade m.fl..

Projektforslag 7

Virksomheder og etageboliger
Som virksomhed, boligselskab eller etageboligforening har I mulighed for at skifte til fjernvarme, hvis I ligger i et af vores nuværende eller kommende dækningsområder. I kan spare op til 35 procent af varmeregningen, hvis I skifter.

Virksomhed - kontakt os om at skifte til fjernvarme
Etageboliger - kontakt os om at skifte til fjernvarme

Af: nicmad
Senest opdateret: 07-04-2016
 

 

 

 

 

 

Læs mere om udbygningen af fjernvarme

 

 

Selvbetjening

 

 

 
 

Grundbeløb uden betyudning

Med udgangen af 2018 udfases Grundbeløbet. Det kan betyde markant højere fjernvarmepriser hos de decentrale værker, som primært ligger i Jylland. I Gladsaxe har det ingen betydning for fjernvarmeprisen.

Klik her for at læse mere.

 

 

 

Gladsaxe Fjernvarme
Forsyningsafdelingen

Rådhus Allé 7
2860 Søborg
Tlf. 39 57 58 50

Mail: fjernvarme@gladsaxe.dk