FrivilligBørsen

Den 20. september 2017 afholdt Gladsaxe for tredje gang en succesfuld FrivilligBørs. Der blev i alt indgået 75 formelle aftaler mellem deltagerne fra 45 forskellige foreninger og arbejdspladser.

Til FrivilligBørsen mødtes lokale foreninger og kommunale institutioner hinanden for at lave aftaler om at indgå et samarbejde på frivillig basis.

Borgmesteren ringede børsen i gang

Deltagerne mødte op til kaffe og kage og fik navneskilte og ”rygmærker” på for genkendelsens skyld. Derefter holdt borgmester Trine Græse en tale og ringede aftenen i gang på ægte børs-manér.

De Frivilliges Hus, Gladsaxes billede.

Kort og effektivt arrangement med mange aftaler i hus

I løbet af det korte og aktive arrangement på 2 timer etablerede deltagerne partnerskaber og udvekslede ydelser. Ikke penge, men kompetencer, hjælp og lignende.

Aftalerne omhandlede alt fra foredrag, lokaler og besøgsvenner til samskabelse og samarbejde om tilbud til eksempelvis flygtninge, ældre eller børn og unge.


Stemningen var god, og alle deltagere fik aftaler med hjem.

 De Frivilliges Hus, Gladsaxes billede.

FrivilligBørsen skaber et godt grundlag for sociale partnerskaber

Frivilligbørsen skaber i første omgang mulighed for praktiske aftaler, men på sigt forhåbentlig grundlag for gode og varige sociale partnerskaber.

Til den afsluttende buffet med bobler har deltagerne mulighed for at finpudse deres aftaler og netværke på kryds og tværs.

Deltagerne er blevet bedt om at vende tilbage til næste år med opfølgning på, hvordan deres aftaler er forløbet.

Børskatalog

Ved tilmeldingen har alle deltagere oplyst, hvad de kan tilbyde, og hvad de efterspørger. Dette samler vi i et børskatalog, som du kan læse her: Download Børskatalog fra 2017 - pdf

Vil du være med?

De to første FrivilligBørser blev afholdt i 2013 og 2015, og denne gang var naturligvis ikke den sidste.

Næste FrivilligBørs bliver i efteråret 2019! Så sæt et kryds i kalenderen og hold øje her på hjemmesiden.

Se flere billeder fra FrivilligBørsen 2017 på De Frivilliges Hus facebookside