Andre støttemuligheder

Som forening har I også mulighed for at søge støtte hos lokale og nationale fonde og legater.

Statslige puljer

Social- og Indenrigsministeriet

Socialstyrelsens tilskudsportal kan du finde opslag om aktuelle puljer under Social- og Indenrigsministeriet, hvor I kan søge økonomisk støtte. Der er nogle puljer til socialt arbejde og nogle til frivilligt socialt arbejde. Alle ansøgninger skal indsendes digitalt gennem deres puljeportal.

I kan for eksempel søge Social- og Indenrigsministeriets Satspulje. Du kan læse mere om Satspuljen på Social- og Indenrigsministeriets hjemmeside.

Udlodningsmidler (tidligere tips- og lottopuljen)

På udlodningsmidler.dk kan du se hvilke formål der ydes støtte til, og hvor du kan søge om støtte.

DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) har en pulje, hvor lokalforeninger kan søge op til 100.000 kr. til lokale aktiviteter. Læs mere her

Lokale fonde og legater

Lions Club Gladsaxes formål er at støtte projekter/aktiviteter indenfor det humanitære, kulturelle og sociale område. Primært lokalt, blandt unge og ældre. Læs mere på Lions Club´s hjemmeside.

Nationale fonde og legater

Frem til den 1. december 2019 kan alle foreninger i Gladsaxe få et log-in til fonde.dk (kun et login pr. forening) og benytte databasen til at finde oplysninger om fonde, og få tips og tricks til fundraising.

Hvad er fonde dk?

Fonde.dk er et online værktøj, der støtter arbejdet med fundraising i såvel foreninger som offentlige og private virksomheder. Sitet indeholder bl.a. Danmarks største og mest avancerede online database med oplysninger om fonde, puljer, legater og andre tilskudsprogrammer fra Danmark, Norden, EU m.fl.

Alle interesserede foreninger og kommunale medarbejdere kan sende en mail til info@fonde.dk og i emnefeltet skrive "Gladsaxe Kommune", samt oplyse jeres fulde navn og navn på forening/forvaltning/institution. I vil så blive oprettet som licensbruger og få tilsendt login og vejledning til fonde.dk

Læs mere på  fundraiseren.dk

Gode råd:

Skal du igang med at skrive ansøgninger, kan du hos Center for Frivilligt Socialt Arbejde finde mange gode råd om fundraising og ansøgninger.