Maj

I maj måned er naturen i flot flor, derfor anbefaler grønt IDÉcenter, at man hopper op på cyklen og oplever Gladsaxe gennem Svaleruten

Man kan også låne Naturkufferten  og bruge pinsedagene på at gå på opdagelse i naturen.

----------------------------------------

2017

Legetøjsloppemarked

Fredag den 25. maj afholdes Bagsværdnatten, hvor grønt IDÉcenter inviterer til Legetøjsloppemarkedet fra kl. 16:00-18:00 ved Bibliografen.

Er man på udkig efter noget andet og måske mere spændende legetøj end det, man har der hjemme, så kom forbi til Legetøjsloppemarkedet og se om der er noget som kan friste. Legetøjsloppemarkedet bliver afholdt i samarbejde med Bibliografen, som tilbyder popkorn og drikkelse til dagen. Vi håber på en dejlig dag, hvor støvet legetøj vil komme i brug igen i nye hænder.

cid:image001.jpg@01D3BA15.8111BFE0

________________________________________________

Alle stande er booket!!

 

Cykeltur på svaleruten

Lørdag den 26. maj kan I lære Gladsaxe bedre at kende, når Gladsaxe Kommune og Grønt Idécenter tager jer med på en cykeltur på Svaleruten.

Svaleruten er lang natur-, kultur- og oplevelsesrute i Gladsaxe. Fordelt på ruten er der over 40 seværdigheder, som spænder fra kirker og gravhøje til store fredede naturområder og moderne byggeri og kunst.

På turen, der løber ad eksisterende cykelstier og er markeret på jorden med Gladsaxes svalelogo, vil Gladsaxe Kommunes naturafdeling og den grønne guide fortælle om de mange attraktioner, der ses på turen.

Plads til alle
Der er ingen tilmelding til arrangementet, alt I skal gøre er at møde op ved Grønt Idécenter på Gladsaxe Rådhusplads klokken 13.

Svaleruten er i alt 28 kilometer lang, varer i alt tre timer og undervejs vil der være to længere pauser, hvor der ved Værebro serveres forfriskninger.

Der tages hensyn til hastigheden, så alle kommer med rundt på hele turen, men I er også velkomne til blot at deltage på en del af turen.

Formanden for Gladsaxe Kommunes Trafik- og Teknikudvalget Ole Skrald gør os selskab på turen rundt i kommunen.

En del af projekt ’Øje for naturen’
Cykelturen på Svaleruten er anden udflugt i rækken af flere fremtidige ture ud i Gladsaxes naturområder arrangeret af projekt ’Øje for naturen’.

I august kan de modige for eksempel se flagermus og spøgelser ved Aldershvile Slotsruin, og i september er der Søens Dag på Radiomarken.

De forskellige ture arrangeres af Gladsaxe Kommune i håbet om at bidrage til et bedre kendskab og ejerskab til Gladsaxes natur, så vi alle bedre kan passe på den og bruge den til gode naturoplevelser.

Aktiviteter og arrangementer