November

Legetøjsloppemarked for børn

Legetøjsloppemarked
Vil du gerne give børnene en miljøvenlig pakkekalender i år? Så vær med når grønt IDÉcenter holder legetøjsloppemarked søndag d. 18. november kl. 13-16 i den Store Sal på Hovedbiblioteket.
Køb brugt legetøj og spar miljøet for masser af affald. På legetøjsloppemarkedet d. 18. november på Hovedbiblioteket kan forældrene kan snuse rundt og skaffe alle gaverne til pakkekalenderen til jul på en billig og miljøvenlig måde. Børnene er selvfølgelig også velkomne til at se, om de kan finde billige gaver til kammeraterne eller noget til at supplere legetøjet derhjemme.

Loppemarkedet er en oplagt mulighed for at gøre noget andet end at købe en masse små ”dimser” til børnenes pakkekalender, der måske hurtigt bliver til affald igen. For når du køber brugt, er du nemlig med til at producere mindre affald og det er godt for miljøet.
Legetøjsproduktion kræver ressourcer
Vi danskere producerer meget affald – faktisk producerer hver dansker over et halvt ton synligt affald om året. Samtidigt forbruger vi langt flere ressourcer og producerer meget mere affald, end vi ser. Hver gang vi køber nye produkter – som for eksempel legetøj – har der nemlig allerede i fremstillingen af produktet været et stort forbrug af jordens ressourcer, udledning af drivhusgasser og forbrug af vand.

Loppemarkedet arrangeres af grønt IDÉcenter, Gladsaxe Kommune.
Arrangementet er gratis.

 

Aktiviteter og arrangementer