September

Søens Dag - i Radiomarken ved Bagsværd Sø og svampedag i Aldershvile Skov. Det er også tid til at presse æbler...

Søens Dag

Søndag 8. september holdes Søens Dag. Søens Dag holdes i forbindelse med den landsomspændende Naturens Dag. Arrangement finder sted ved Bagsværd sø, hvor der er stillet adskillige boder op, hvor man kan lære om alle naturens dyr og planter. Du kan læse meget mere om Søens Dag i vores nyheder, når dagen nærmer sig. 


Fotosafari i Radiomarken

Nyder du at tilbringe din fritid i naturen, og holder du af at fotografere det du møder på din vej? Mangler du gode råd og vejledning i fototeknikker, komposition og det gode motiv, og vil du samtidig lære mere om Radiomarkens mangfoldige natur?

Grønt IDÉcenter og fotograf Mikkel Østergaard inviterer Gladsaxe-borgere på et workshop-forløb i naturfotografi, som både byder på dybdegående og professionel undervisning i fotografi, samt naturvejledning i Radiomarken.

Du får et workshop-forløb med i alt ca. 10 timers undervisning, fordelt ud over tre dage i september måned. Hver kursusgang har sit eget tema, og består af en introduktion til områdets natur, indføring i specifikke fototeknikker samt tid til at løse dagens fotoopgave. Alle foto-interesserede er velkomne, og både den øvede og nybegynderen vil få glæde af at deltage. Det optimale udbytte af forløbet opnås dog hvis der medbringes et system- eller spejlreflekskamera med udskiftelig optik.

Som afrunding på workshop-forløbet udvælges de bedste billeder fra hver deltager, som efterfølgende vil blive professionelt printet og udstillet på Værebro Bibliotek.

Underviseren: Mikkel Østergaard er uddannet fotojournalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1994, er tilknyttet adskillige billedbureauer i Europa, og arbejder for diverse nyhedsmedier. Han har altid haft en stor passion for naturen og er ved at uddanne sig til friluftsvejleder sideløbende med sin fotografkarriere. Mikkel er desuden fast inventar på Kunsthøjskolen på Ærø, hvor han hver sommer underviser kurser i naturfotografi.</p>

Bemærk:
Krav for deltagelse: Fremmøde ved alle tre kursusgange.
Tilmeldingsfrist 25/8. Der er ikke mulighed for refundering.
 Ved deltagelse giver du Gladsaxe Kommune tilladelse til at benytte fotos taget på kurset til eget PR-og kommunikationsarbejde.

Tid:

Mandag 9/9, kl. 18-21.30</p>

Søndag 15/9, kl. 9-12.30</p>

Søndag 22/9, kl. 9-12.30</p>

Pris: 250 kr

Sted: Radiomarken, Natur- og sejlklubben 2 (Bagsværdvej 144b)


Svampedag søndag 29. september. Følg med, når vi nærmer os

 

 

Aktiviteter og arrangementer