Lær at slå med le til lokalt naturarrangement


01-06-2018

Foreningen Lokal Agenda 21 inviterer sammen med Gladsaxe Kommunes naturteam på en lærerig, frisk eftermiddag med leslåning og naturaktiviteter for børn og voksne på Enghaven i Høje Gladsaxe Parken.


Lørdag 9. juni fra kl. 10-15 kan I lære det gode gammeldags håndværk at slå med le.

Enghaven i Høje Gladsaxe Parken er nemlig for våd til, at de store maskiner kan holde krattet væk. Derfor inviteres alle børn og voksne til en frisk eftermiddag med leslåning og naturaktiviteter.

Arrangementet, der er stablet på benene af Lokal Agenda 21, som er en lokal forening, der arbejder med lokalt miljøarbejde, er ganske gratis. Det kræver blot, at I tilmelder jer senest torsdag 7. juni til Benedicte eller Frederik på telefon 50466166 eller 51339609 eller på mail natur@gladsaxe.dk.

Alle kan være med
I gamle dage klarede kvæg og heste opgaven med at holde naturen lysåben, men nu er mange dyr på stald, og så forsvinder de blomstrende enge i højt græs og krat – og her kommer leen altså ind i billedet.

Med den rigtige teknik kan alle lære at slå med le. Samtidig giver arbejdet sund og meningsfuld motion, ligesom man tilmed kan tage teknikken med hjem og bruge i sin naturvenlige have.

Udover det gode humør skal I blot medbringe praktisk tøj og arbejdshandsker. Arrangørerne står for forplejning, redskaber, frokost, kaffe, the og kage.

Mødestedet er på adressen Høje Gladsaxe 70, 2860 Søborg, der har GPS-koordinaterne 55.727299, 12.487685. På kortet nedenunder er mødestedet markeret med et kryds.

 

 

 Borger