Hvad kan du finde

Samtlige billeder fra den normale billedsamling scannet ind.

Mangler der noget?
Så synes du, der mangler et billede af netop dit hus, din virksomhed eller din spejdergruppe, så er det fordi Gladsaxe Byarkiv ikke har det. Men vi får nyt hele tiden – måske endda af dig? Så søg med jævne mellemrum, pludselig er der måske gevinst.

Vi mangler:

  • Nogle fotoalbums, vi skanner efterhånden som vi finder albummene og har tid
  • Enkelte dias, men ikke mange. Vi får dem skannet ude af huset, efterhånden som vi har råd
  • Nogle malerier
  • Fotos, der gemmer sig i arkivæsker mellem arkivalier på hylderne, men som med albums skanner vi løbende, og mangler efterhånden ikke meget

Nye billeder
Nye billeder kan lånes ud til Gladsaxe Byarkiv, Søborg Hovedgade 220, 2. sal, 2860 Søborg (Hovedbiblioteket øverst oppe i højre hjørne). Vi foretrækker at låne og scanne selv.

Vi har med 99,9% garanti en langt bedre scanner end du selv har, fordi vi skal scanne professionelt i meget høj opløsning.

Vi skanner allerhelst mens du selv står ved siden af. Dels fordi du så kan sikre, at billedteksten er korrekt fra dag ét. Dels fordi du dermed straks kan tage dit unikke originalbillede med hjem. Dels fordi vi ved samme lejlighed kan afklare, om du har særlige forbehold i forhold til ophavsretsloven, altså om du for eksempel ikke ønsker at andre skal kunne downloade dit billed.