Ophavsrettigheder

Gladsaxe Byarkiv har fået ophavsrettighederne til en lang række fotos. Disse billeder kan på nuværende tidspunkt downloades uden vandmærke i den jpg-opløsning, som vises på skærmen.

Hvad må du bruge?
Billederne må kun bruges af dig personligt, til illustration af skoleopgaver og lignende. Du må ikke bruge billederne til egne hjemmesider, på Facebook og lignende.

Hvis du bruger billederne
Hvis du bruger et af Gladsaxe Byarkivs billeder til f.eks en skoleopgave eller andet, så skal du altid nævne fotografens navn, hvis det er kendt. Og det uanset hvem der i øvrigt har ophavsrettighederne. Se også om salg!

Vandmærke
Hvis en fotograf har tilladt visning, men afvist at vi måtte sælge hans/hendes billeder, eller bare ikke ønsker, at alle og enhver kan downloade billedet og bruge det på for eksempel deres egen hjemmeside, så er billedet forsynet med vandmærke, og du skal henvende dig til fotografen for at få en printvenlig version uden vandmærke. 

Manglende rettigheder
Masser af billeder aner vi ganske enkelt ikke, hvor vi har fra, og der står ingen fotografnavn, giver eller andet. Vi har valgt at lægge disse billeder ud. Er vi kommet til at overskride dine rettigheder, så skriv til byarkivet@gladsaxe.dk, vi retter hurtigst muligt.