Salg

Gladsaxe Byarkiv skal som udgangspunkt ikke tjene penge på Gladsaxebilleder. Billederne er doneret af både private og professionelle fotografer med henblik på at de skal komme andre til gode. Langt de fleste billeder kan derfor downloades i en højopløst jpg, som dækker de fleste menneskers behov for at kunne se billederne på en skærm, eller eventuelt printe dem ud på fotopapir.

Hvor fotografen har forbeholdt sig ophavsret, skal dette naturligvis respekteres. Fra Gladsaxe Byarkivs side har vi forsynet disse billeder med vandmærke, sådan at de ikke kan downloades, og sådan at de, hvis de alligevel bliver brugt i én eller anden sammenhæng for eksempel ved screen dump, stadig vil blive vist med det vandmærke, der signalerer, at brugeren er ude i noget ulovligt.

Er der behov for at få et billede i en højere opløsning til for eksempel bogudgivelser, kontakt da Eva Molin, Gladsaxe Byarkivs Lokalhistoriske Afdeling, Søborg Hovedgade 220, etage 2, telefon 39 57 61 01 eller skriv til byarkivet@gladsaxe.dk. Vi plejer at finde en løsning, stadig i det omfang, vi har fotografernes tilsagn.