Tilmelding for kommunale institutioner

Onsdag 20. februar til onsdag 1. maj var der åbent for tilmeldinger til Gladaxedagen 2019 for kommunale institutioner. Tilmeldingen er nu lukket.

Gladsaxedagen 2019 finder sted lørdag 24. august. Gladsaxe Kommunes egne institutioner og afdelinger kan tilmelde sig fra 20. februar til 1. maj 2019. Samtidig åbner vi for tilmeldinger for lokale foreninger og klubber.

Åbningstider
Alle telte med aktiviteter og udstillinger skal have åbent fra klokken 13-17. Klokken 11-12 kan I køre ind med bil og læsse materialer og andet af. Derefter skal alle køretøjer forlade pladsen. Klokken 17-18 kan I igen komme ind med bil og køre materialer væk, hvis I har behov for det.

Husk at Gladsaxedagen fortsætter, efter teltene lukker. Der er aftenkoncert og musik helt frem til klokken 22.

Jeres telt
Teltet bliver sat op af leverandøren, så det er klar til jer, når I ankommer på dagen. Ligeledes bliver de borde/stole, I har bestilt, kørt ud til jeres telt.

Yderligere information
Hvis I er i tvivl om noget i forhold til det praktiske eller indretningen af pladsen på dagen, kan I kontakte planlægningsgruppen på telefon 39 57 50 14 eller på csftbl@gladsaxe.dk.

På selve dagen er I altid velkomne til at henvende jer i infoteltet, så finder vi den medarbejder, der kan svare på jeres spørgsmål.

Hvis I har generelle spørgsmål om Gladsaxedagen, som I ikke allerede har en dialog om med en fra planlægningsgruppen, så skriv til gladsaxedagen@gladsaxe.dk

Transport og parkering

TAG CYKLEN
Hvis du har mulighed for det, så tag cyklen til Gladsaxedagen. Du skåner miljøet og skal ikke bruge tid på at lede efter de sparsomme parkeringspladser. Vi etablerer ekstra cykelparkering på dagen.

OFFENTLIG TRANSPORT
S-toget standser ved Buddinge Station, 200 meter fra Rådhuspladsen. Søborg Hovedgade er afspærret, så en række busser omdirigeres til Kildebakken bag Rådhuset.

PARKERING
Der er parkeringspladser mellem Rådhus Allé og Kildebakken, ved Gladsaxe Gymnasium og ved kulturhuset Telefonfabrikken på Telefonvej.

HANDICAPPARKERING
Der er handicapparkering på P-pladsen bag Rådhuset / Hovedbiblioteket samt på parkeringspladserne bag Rådhuset med indkørsel fra Kildebakken.