Bestil layout-service & printning

Hvis du vil bestille et produkt til layout eller print, så skriv til bestilling@gpv.nu

Vi laver forskellige grafiske materialer, som for eksempel foldere, visitkort, plakater, roll-ups eller kort. Vi hjælper med layout og med printning.

Vi kan udskrive formater op til A1, trykke på papir i op til 300 gram, folde og hæfte materialer samt printe bannere i fotokvalitet, og lave roll-ups. Vi kan også lave CD’er ud fra dit materiale – brænde dem i mange eksemplarer, printe på CD og lave tryk til indlægget i coveret.

Priseksempler på fotoprint

A2 (42*60 cm): 42 kr.

A1 (60*84 cm): 84 kr.

A0 (84*119): 119 kr.

CD/DVD med print i cover: 12 kr; CD/DVD m print i papirlomme: 9 kr.

Men ellers, kontakt os på bestilling@gpv.nu og få en pris!

Vores layout-service – hvad indebærer det egentlig?

Når du ønsker at få et produkt printet hos os, så hjælper vi dig meget gerne med mere end blot at trykke ’print’. Vi ved en masse om opsætning af dokumentet, og kan komme med vores input til at sikre at udskriften bliver, som du vil have den. Vi vejleder dig også gerne i hvilken slags papir eller hvilket format, vi har erfaring med fungerer godt til netop dit valgte produkt. Vi kaster samtidig gerne et layout-korrekturblik på materialet, for at sikre at billederne er i en god opløsning, at samme slags font er brugt og at både tekst og billeder kan være inden for papirets kant. Hvis det er et kommunalt produkt, så sikrer vi samtidig at produktet lever op til kommunens designlinje. 

Krav til indsendt materiale

For at kunne lave det bedst mulige resultat til dig, har vi brug for at et par ting er opfyldt, når du sender os materiale:

  • Tekst skal være digital og færdigredigeret
  • Billeder skal være i høj opløsning. Lav materialerne i den størrelse de skal printes (altså ikke et på et A4-ark, hvis det skal printes som A2 fx). På den måde kan du se om billederne er høj nok opløsning til dit format. Hvis billederne er pixeleret på skærmen, bliver de det også i print.
  • Rettigheder skal være i orden. Du skal have ophavsret, og hvis der er børn på billederne, skal der være forældretilladelse.