Om os

 Vores grundlag kan du se her.

Rådgivning om og udlån af læringsmaterialer

På GPV har vi et stort udvalg af materialer, og vi opdaterer løbende vores samling i forhold til skoleudvikling, udvikling på børneområdet og tiltag på det digitale område. Vi udlåner til både børnehuse og skoler.

Vi følger med i udviklingen på området, og kan derfor være din inspiration til planlægning af dit arbejde.

  • Skønlitteratur til alle klassetrin; klassesæt og emnekasser: Astrid Lindgren, Ole Lund Kirkegård, og alle de andre, kan vi byde på.
  • Faglitteratur indenfor fx ledelse, pædagogik, psykologi, kommunikation og innovation.
  • Emnekasser: Filosofikasse, kommunikation og teamsamarbejde, innovation, dinosaurkasse, skolen i gamle dage, billedromaner i udskolingen, graviditet og mange flere.
  • Udstyr - både digitalt udstyr som BeeBots, Bluebots, Lego Mindstorm, Ozobots osv., men også fx en cykelbane, Stomp, og faldskærme.

Du er meget velkommen til at ringe eller til at komme forbi i vores åbningstid og se hvilke materialer vi har.

Vi rådgiver i øvrigt meget gerne i forbindelse med planlagte forløb. Hvis du kunne tænke dig det, så kontakt:

Børnehuse: Knud Skov på bkdksk@gladsaxe.dk, eller 39 57 62 66.

Skoler: Mette Hørlyk Friis på metfri@gladsaxe.dk eller 39 57 62 64.

Vi tester udstyret vi køber og laver anmeldelser, sådan så du kan foretage valg af ny teknologi på et oplyst grundlag og en trial-and-run basis. Dem kan du læse her. Vi har fx investeret i og testet to forskellige typer af telepresencerobotter - robotter, der kan hjælpe børn, der ikke er i skole eller dagtilbud, med at være 'remotely' til stede under fællesaktiviteter. Den ene har allerede været til udlån på Mørkhøj Skole. Du kan få robotten inklusiv en GPV-medarbejder ud til jer, for at hjælpe med at få den indarbejdet, hvis der er behov for det. Har I har et barn, I tænker der kunne have udbytte af, at prøve denne teknologi, vil vi meget gerne have robotten ud og leve endnu mere.

Digital udvikling

På GPV understøtter vi integrationen af digitale medier i det pædagogiske arbejde – både med hensyn til udvikling og drift. Vi kender til de muligheder de digitale læringsredskaber giver i det pædagogiske arbejde og kan rådgive om software til 0-6 års området, samt skoleområdet, ligesom vi kender en masse til (og udlåner) alverdens robotter som fx Lego Mindstorm, Dash & Dot, og Beebots.

Vi samarbejder med digi-gruppen om kompetenceudvikling af det pædagogiske personale i kommunen i form af blandt andet kurser, temadage og udstillinger. Samtidig står vi for indkøb af apps til dag- og skoleområdet, og står for teknisk support af iPads, både i skolerne og i daginstitutionerne.

Samtidig står vi for vedligeholdelsen af flere hjemmesider relateret til skoleområdet som fx 3-kommune-sarmarbejdet og Natur- og Sejlklubben.

Møder og kurser

GPV er en kursusvirksomhed, og det betyder at vi udlåner lokaler til kommunale kurser og møder. Vi sørger for forplejning, og kan også tilbyde hjælp til planlægning og facilitering af arrangementer.

Vi har fire kursuslokaler på første sal. Alle er udstyret med enten interaktiv skærm eller projektor og en interaktiv tavle med Active Inspire fra Promethean.

I stueetagen kan man booke Cafeen med plads til 150 personer til møde. Bemærk dog at der kun er plads til 80 til spisning. 

Du kan læse mere om lokalerne her og du kan du booke dem ved at ringe på telefon 39 57 62 62.

Lokalerne kan bookes med forplejning.

Lys & Lyd

På GPV udlåner vi udstyr til foreningers, klubbers og skolers arrangementer, vi vejleder om køb af udstyr og sætter lys- og lydudstyr op til forskellige kommunale arrangementer.

Hvis du vil bestille udstyr, skal du skrive til bestilling@gpv.nu

Grafiske opgaver

Layout: På GPV hjælper vi foreninger, klubber, skoler og daginstitutioner med at gøre deres grafiske produkter færdige. Det kan være en folder, en plakat, et hæfte eller andet i den dur. For at produkterne får en godt slutresultat, skal filerne være lavet i Publisher eller Adobe InDesign eller Illustrator.

Print og kopiering: Du kan også få lavet print eller kopier i stort set alle formater og papirkvaliteter, hvis du skal bruge materialerne i forbindelse med aktiviteter på skoler, institutioner eller foreninger i Gladsaxe Kommune.

Læs mere om formater og priser her