Om os

På GPV laver vi en hel masse ting. Dem kan du læse om her. 

Læs desuden vores grundlag her: /Files/BKF_Subsites/GPV/PDF-filer/Grundlag-for-Gladsaxe-PAedagogiske-Videncenter.pdf/Files/BKF_Subsites/GPV/PDF-filer/Grundlag-for-Gladsaxe-PAedagogiske-Videncenter.pdf

Rådgivning om og udlån af læringsmaterialer

På GPV har vi et stort udvalg af materialer, og vi opdaterer løbende vores samling i forhold til skoleudvikling, udvikling på børneområdet og tiltag på det digitale område. Vi udlåner til både børnehuse og skoler.

Vi følger med i udviklingen på området, og kan derfor være din inspiration til planlægning af dit arbejde.

  • Skønlitteratur til alle klassetrin; klassesæt og emnekasser: Astrid Lindgren, Ole Lund Kirkegård, og alle de andre, kan vi byde på.
  • Faglitteratur indenfor fx ledelse, pædagogik, psykologi, kommunikation og innovation.
  • Emnekasser: Filosofikasse, kommunikation og teamsamarbejde, innovation, dinosaurkasse, skolen i gamle dage, billedromaner i udskolingen, graviditet og mange flere.
  • Udstyr - både digitalt udstyr som vores robotter, men også det mere analoge som fx en cykelbane, Stomp, og faldskærme.

Du er meget velkommen til at ringe eller til at komme forbi i vores åbningstid og se hvilke materialer vi har.

Vi rådgiver i øvrigt meget gerne i forbindelse med planlagte forløb. Hvis du kunne tænke dig det, så kontakt:

Børnehuse: Knud Skov på bkdksk@gladsaxe.dk, eller 39 57 62 66.

Skoler: Mette Hørlyk Friis på metfri@gladsaxe.dk eller 39 57 62 64.

Digital udvikling

På GPV understøtter vi integrationen af digitale medier i det pædagogiske arbejde – både med hensyn til udvikling og drift. Vi kender til de muligheder de digitale læringsredskaber giver i det pædagogiske arbejde og kan rådgive om software til 0-6 års området, samt skoleområdet, ligesom vi kender en masse til (og udlåner) alverdens robotter som fx Lego Mindstorm, Dash & Dot, og Beebots.

Vi samarbejder med digi-gruppen om kompetenceudvikling af det pædagogiske personale i kommunen i form af blandt andet kurser, temadage og udstillinger. Samtidig står vi for indkøb af apps til dag- og skoleområdet, og står for teknisk support af iPads, både i skolerne og i daginstitutionerne.

Samtidig står vi for vedligeholdelsen af flere hjemmesider relateret til skoleområdet som fx 3-kommune-sarmarbejdet og Natur- og Sejlklubben.

Møder og kurser

GPV er en kursusvirksomhed, og det betyder at vi udlåner lokaler til kommunale kurser og møder. Vi sørger for forplejning, og kan også tilbyde hjælp til planlægning og facilitering af arrangementer.

Vi har fire kursuslokaler på første sal. Alle er udstyret med enten interaktiv skærm eller projektor og en interaktiv tavle med Active Inspire fra Promethean.

I stueetagen kan man booke Cafeen med plads til 150 personer til møde. Bemærk dog at der kun er plads til 80 til spisning. 

Du kan læse mere om lokalerne og booke et her, og ellers kan du booke ved at ringe på telefon 39 57 62 62.

Lokalerne kan bookes med forplejning

Lys & Lyd

På GPV udlåner vi udstyr til foreningers, klubbers og skolers arrangementer, vi vejleder om køb af udstyr og sætter lys- og lydudstyr op til forskellige kommunale arrangementer.

Hvis du vil bestille udstyr, skal du booke via Current, som kommer op at køre snarest. 

Indtil da er du velkommen til at skrive til bestilling@gpv.nu

Grafiske opgaver

Layout: På GPV hjælper vi foreninger, klubber, skoler og daginstitutioner med at gøre deres grafiske produkter færdige. Det kan være en folder, en plakat, et hæfte eller andet i den dur. Her skal filerne være lavet i Publisher eller Adobe InDesign eller Illustrator.

Print og kopiering: Du kan også få lavet print eller kopier i stort set alle formater og papirkvaliteter, hvis du skal bruge materialerne i forbindelse med aktiviteter på skoler, institutioner eller foreninger i Gladsaxe Kommune.

Læs mere om formater og priser her