Det kan du låne

Som ansat i Gladsaxe Kommune kan du låne et hav af ting hos os!

Når du vil låne noget, så skriv os en mail på bestilling@gpv.nu - udover hvis du vil låne bøger, så foregår det i Cicero

Vi har en masse digitalt udstyr, som LittleBits, Lego Mindstorm, Dash&Dot robotten, BeeBots, 3D-doodle pens og en masse andet, som du kan låne og bruge i dit arbejde, ligesom vi har både fag- og skønlitteratur, emnekasser, en cykelbane, faldskærme, balleball-sæt og duftværksted. Du kan også låne udstyr til teaterforestillinger, koncerter og andre arrangementer her hos os. Vi har mikrofoner, højttalere, og en hel masse inden for lys: Scenelys, LED-effektlys, følgespots, videolys. Vi har røgmaskiner og vi har popkornmaskiner. Vi har HD-kameraer, stativer, videoprojektorer og meget mere.

Klik her for at åbne vores katalog

Bemærk ift. udlån af lys-, lyd- og videoudstyr:

Når du låner dette udstyr kræver det, at der er en i din organisation, der kan betjene udstyret eller som er klar til at lære at betjene det. Du kan komme ud til os på GPV, og lære hvordan du betjener det.

Skriv en mail til bestilling@gpv.nu både for at booke udstyr og/eller tid til at lære, at betjene det.

Drejer det sig om småting, pakker vi det og du kan hente det på GPV. Ved større ting, aftaler vi kørsel enten af GPV eller med et fragtfirma. Det aftaler vi ved bestillingen.

Ved større, oftest borgerrettede arrangementer hjælper GPV med opstilling og betjening af udstyr. Dette aftaler vi individuelt fra arrangement til arrangement. Lånet af udstyr er gratis, men bemanding der ligger uden for vores åbningstid fx aftener eller weekender, afregnes efter gældende takster.

Obs. Vores udstyr udlånes ikke til private arrangementer, men kan lånes af kommunens foreninger og ansatte.