Det tilbyder vi foreninger

Hvis I har hjemme i Gladsaxe Kommune, har I mulighed for at låne lys- og lydudstyr som for eksempel højtalere, mikrofoner og skærme hos os.

Vi har både professionelt og semiprofessionelt udstyr til udlån. Hvis I skal låne det professionelle udstyr, skal I have fagfolk, der kan betjene det, og ellers kan I booke teknisk bistand hos os mod betaling (600 kr./time). Som udgangspunkt skal I selv hente og aflevere udstyret hos os i vores åbningstid. Hvis der er noget I ikke kan få til at fungere ved opsætning, så er vi har for at hjælpe under hele vores åbningstid – ring til 39 57 62 62.

Når I skal bestille udstyret, sender I bare en mail til bestilling@gpv.nu – hvis der er brug for videre aftale, skal vi nok kontakte jer. I må også meget gerne ringe for at høre hvad vi har, eller få vejledning til, hvilket udstyr, der vil være bedst for jer at bruge til en bestemt lejlighed.

I kan også få trykt materialer -fx plakater, roll-ups, foldere- mod betaling (se vores priser her). Filerne skal sendes til os på bestilling@gpv.nu og skal være lavet i enten Publisher, Adobe InDesign eller Illustrator. Og så skal vi have det senest en uge før det skal være trykt.

Vi glæder os til at se jer!

 

-------

Læs den komplette Service Level Agreement herunder

-------

Foreningers lån af udstyr og trykning hos Gladsaxe Pædagogiske Videnscenter

Gladsaxe Pædagogiske Videnscenter (GPV) ligger på Skovbrynet Skole. Her har foreninger, der er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune, mulighed for at låne lys- og lydudstyr såsom højtalere, mikrofoner, skærme m.m. Samt få trykt materiale mod betaling. GPV har både professionelt og semiprofessionelt udstyr til udlån.

Hvis foreninger skal låne det professionelle udstyr skal de have fagfolk, der kan betjene det, eller kan de eventuelt via GPV booke teknisk bistand mod betaling. Som udgangspunkt skal foreningen selv hente og aflevere udstyret på GPV i åbningstiden.

Følgende retningslinjer er fastlagt, som også vil kunne findes på gladsaxe.dk/gpv:

Udlån af teknisk udstyr

 • GPV udlåner semiprofessionelt udstyr til foreninger
 • GPV kan vejlede foreninger om køb af udstyr
 • GPV pakker og sætter udstyret klar til afhentning og pakker ud ved levering
 • Udstyret skal afhentes mandag-torsdag kl. 8-16 og fredage kl. 8-14:30. Normalt ligger afhentning dog i tidsrummet 12-16 og aflevering i tidsrummet 8-12, således at tilbageleveret udstyr kan genlånes samme dag
 • Bestillingen af grej sendes via bestilling@gpv.nu Skal der aftales yderligere kontakter GPV bestilleren
 • GPV er konsulenter på projekter til en aftalt konsulenttakst (600 kr./time), hvis GPV har mulighed for det og det er aftalt med GPV’s leder
 • GPV er hotline ved problemer indenfor GPV’s åbningstid, der er kl. 8-16 på hverdage.

Grafiske opgaver

 • GPV hjælper foreninger med at printe deres færdige grafiske produkter. Filerne skal være lavet i Publisher, Adobe InDesign eller Illustrator
 • Foreninger kan også få lavet print eller kopier i stort set alle formater og papirkvaliteter samt lærred
 • GPV skal have materialet senest en uge før det skal være trykt
 • Bestillingen sendes via bestilling@gpv.nu