Layout-service & printning

Hvis du vil bestille et produkt til layout eller print, så skriv til bestilling@gpv.nu

Vi laver forskellige grafiske materialer, som for eksempel foldere, visitkort, plakater, roll-ups eller kort. Vi hjælper med layout og med printning.

Vi kan udskrive formater op til A1, trykke på papir i op til 30 gram, folde og hæfte materialer samt printe bannere i fotokvalitet, og lave roll-ups. Vi kan også lave CD’er ud fra dit materiale – brænde dem i mange eksemplarer, printe på CD og lave tryk til indlægget i coveret.

Priseksempler på fotoprint

A2 (42*60 cm): 42 kr.

A1 (60*84 cm): 84 kr.

A0 (84*119): 119 kr.

CD/DVD med print i cover: 12 kr; CD/DVD m print i papirlomme: 9 kr.

Men ellers, kontakt os på bestilling@gpv.nu og få en pris!

Vores layout-service – hvad indebærer det egentlig?

Inden et produkt trykkes, gennemgår produktionsteamet opsætningen og vejleder i at rette til, hvis der er noget, som vil komme til at se forkert ud i slutproduktet. Det kan for eksempel være billeder i for dårlig opløsning, anvendelse af forskellige typografier eller tekst/billeder som er for tæt på papirets kant. Og sidst men ikke mindst sikrer vores produktionsafdeling, at det endelige produkt lever op til kommunens krav, hvis det er en kommunal institutions produkt.

Krav til indsendt materiale

For at kunne lave det bedst mulige resultat til dig, har vi brug for at et par ting er opfyldt, når du sender os materiale:

  • Tekst skal være digital og færdigredigeret
  • Billeder skal være i høj opløsning. Lav materialerne i den størrelse de skal printes (altså ikke et på et A4-ark, hvis det skal printes som A2 fx). På den måde kan du se om billederne er høj nok opløsning til dit format. Hvis billederne er pixeleret på skærmen, bliver de det også i print.
  • Rettigheder skal være i orden. Du skal have ophavsret, og hvis der er børn på billederne, skal der være forældretilladelse.