Layout & printning

Hvis du vil bestille hjælp til selvhjælp på et produkt eller print af et færdigt produkt, så skriv til bestilling@gpv.nu

 

Vi yder hjælp til selvhjælp på forskellige grafiske materialer, som for eksempel foldere, visitkort, plakater, roll-ups eller kort. Du kommer altså med et (nogenlunde) færdigt produkt til os, og vi hjælper dig med at komme helt i hus med opsætning, få opløsningen af fx billeder til at være helt rigtig, og hjælper med at få printet dit  færdige produkt. 

Vi kan udskrive formater op til A1, trykke på papir i op til 300 gram, folde og hæfte materialer, samt printe bannere i fotokvalitet, og lave roll-ups. 

Priseksempler på fotoprint

A2 (42*60 cm): 42 kr.

A1 (60*84 cm): 84 kr.

A0 (84*119): 119 kr.

CD/DVD med print i cover: 12 kr; CD/DVD m print i papirlomme: 9 kr.

Men ellers, kontakt os på bestilling@gpv.nu og få en pris!

Mere om vores layout-service – hvad indebærer det egentlig?

Hjælp til selvhjælp

Inden et produkt trykkes, gennemgår produktionsteamet opsætningen og vejleder i at rette til, hvis der er noget, som vil komme til at se uheldigt ud i slutproduktet. Det kan for eksempel være billeder i dårlig opløsning, anvendelse af forskellige typografier eller tekst/billeder som er for tæt på papirets kant. Og sidst men ikke mindst sikrer vores produktionsafdeling, at det endelige produkt lever op til kommunens krav, hvis det er en kommunal institutions produkt.

Krav til indsendt materiale

For at kunne lave det bedst mulige resultat til dig, har vi brug for at et par ting er opfyldt, når du sender os materiale:

  • Tekst skal være digital og færdigredigeret
  • Billeder skal være i høj opløsning. Lav materialerne i den størrelse de skal printes (altså ikke et på et A4-ark, hvis det skal printes som A2 fx). På den måde kan du se om billederne er høj nok opløsning til dit format. Hvis billederne er pixeleret på skærmen, bliver de det også i print.
  • Rettigheder skal være i orden. Du skal have ophavsret, og hvis der er børn på billederne, skal der være forældretilladelse. 

Layoutkonsultation i forbindelse med større projekter

Vi laver også mere omfattende layoutopgaver i forbindelse med større kommunale projekter, hvor vi fx tegner digitalt og designer plakater, duge, spil, kort m.m. Kontakt os, hvis du har et projekt, du har behov for hjælp til, så kigger vi på ideer og udformning sammen.