Butik og café

Café Saima

Cafeen i Bagsværd svømmehal tilbyder alle ugens dage traditionelle friske cafeprodukter suppleret med retter inspireret fra det pakistanske køkken. Vi ønsker sammen med svømmehallens personale at give dig en god oplevelse i Svømmehallen og specielt at give dig en god service med en god madoplevelse.

Åbningstider
Mandag, onsdag og fredag kl. 15.00 - 20.00
Tirsdag og Torsdag kl. 15.00 - 20.00
Lørdag - søndag kl. 10.00 - 17.00

Udenfor normal åbningstid er der mulighed for at købe drikkevarer, diverse sandwich m.v. af cafeen via livredderne.

Her kan se Cafe Saimas menukort.

Forudbestilling
Ønsker du at spise i cafeen efter svømning, så kan du forudbestille enten ved at ringe eller foretage personlig bestilling, inden du svømmer. Så er maden klar til dig på det tidspunkt, du ønsker.

Mad ud af huset
Vi kan også pakke maden til dig, så du efter en svømmetur med børnene kan tage færdiglavet mad med hjem. Så er du fri for at tænke på det og kan nyde din tur i svømmehallen.

Børnefødselsdage
Der kan bestilles mad til børnefødselsdage ved at sende en mail til saimahaider@outlook.dk. Alt efter hvad du ønsker, kan vi strikke et tilbud sammen til dig. Der skal være mindst 10 børn til fødselsdagen. Læs mere om Cafe Saimas fødselsdagskoncept.

Butik

Billetsalget tilbyder et mindre udvalg af badetøj og tilbehør, her kan du bl.a. købe badtøj, badebleer, svømmebriller og badehætter til både børn og voksne. Se hele udvalget i foyeren.   

Kontakt

Bagsværd Svømmehal

Værebrovej 156
2880 Bagsværd
Telefon: 39 57 65 00
idraet@gladsaxe.dk

Bagsværd Svømmehal