Flextur

Pjecer

Som supplement til busserne kan man i Gladsaxe Kommune fra den 6. januar 2014 benytte Movias Flextur. Flextur er en fleksibel transportform, der nemt og enkelt får dig frem til målet. Flexture køres af taxaer og liftvogne. Man kan blive hentet derhjemme, i svømmehallen, på aftenskolen eller hvor som helst og man kan naturligvis også blive kørt hjem igen.

Alle kan benytte Flexture
Turen køres i taxa eller liftvogn og skal blot bestilles til det tidspunkt, man ønsker. En Flextur skal bestilles tidligst 14 dage før og senest 2 timer før brug. En Flextur har ikke fast køreplan eller stoppested, for det bestemmer kunden selv. Turen skal blot starte og slutte i en kommune, der tilbyder Flexture. Man vil ofte komme til at køre sammen med andre, der har bestilt en tur, men man betaler kun, hvad der svarer til den direkte rute til destinationen. Læs mere på www.moviatrafik.dk/flextur

Hvad koster en Flextur?
Prisen afhænger af, hvor langt du kører, og om du har medrejsende med på turen. Grundtaksten er 24 kr. og dækker kørsel inden for de første 10 km. Herefter er taksten 6 kr. per kilometer ud over grundtaksten. Betaling af turen sker enten ved bestilling på internettet og app eller ved betaling med lige penge i bilen ved telefonisk bestilling.

Bestil en Flextur
Flexture bestilles på telefon 70 26 27 27 alle dage mellem kl. 08:00 - 18:00 eller på Movias hjemmeside

Pjecer

Kontakt

Veje og trafik

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 58 52
veje@gladsaxe.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10.00-14.00

Telefontider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00

Kollektiv trafik