Teaterforedrag - ACT ON IT

ACT ON IT er et forebyggelseskoncept vi har valgt i Gladsaxe Kommune for at informere de unge om stoffer, rygning og alkohol.

Teaterforedrag

Unge mennesker står over for mange fristelser og valg de skal træffe. I Gladsaxe Kommune vil vi gerne give de unge viden og kompetencer til at kunne sige nej og til at støtte hinanden i at sige nej til cigaretter, alkohol, hash og stoffer.

Teaterforedraget ACT ON IT er en ny måde at kommunikere på. Ved at bruge en blanding af fiktion, journalistik og teater kommer budskaberne ud til de unge med større påvirkningskraft. ACT ON IT kører med tre forskellige teaterforedrag: ACT ON IT don´t smoke, ACT ON IT D:R:U:G:S og ACT ON IT alkohol.

ACT ON IT don´t smoke er målrettet eleverne i 7. klasser. Alle elever i 7. klasse ser forestillingen og den følges op af 2 x 90 minutters rygeforebyggelse i klassen ved sundhedsplejen.

ACT ON IT D:R:U:G:S er målrettet eleverne i 9. klassse. Under teaterforedraget kommer eleverne tæt på at forholde sig til de valg, de står overfor i forhold til hash og hårde stoffer og de alvorlige konsekvenser, som det kan få at eksperimentere med hash og stoffer.

ACT ON IT alkohol er et nyt koncept under udvikling, som får premiere marts 2017

 

ACT ON IT er udviklet af Gladsaxe Kommune i samarbejde med ACT ON IT ved skuespiller Thomas Milton.

 

 

 

Premiere ACT ON IT D:R:U:G:S

Hash kan ødelægge både dit eget liv - og andres liv

Torsdag den 8. september er der premiere på teaterforedraget ACT ON IT D:R:U:G:S, som handler om to brødre og et valg i forhold til hash og hårde stoffer. I løbet af september 2016 vil alle elever i 9. klasse se teaterforedraget.

Er du forælder til en elev i 9. klasse, kan du se teaterforedraget gratis i Bibliografen den 29. september kl. 17.00 til 18.00. Foredraget varer 35 minutter, og bagefter kan du møde kommunens SSP-konsulenter og rusmiddelkonsulenter, der kan svare på spørgsmål og give gode råd. Invitation kommer via forældreintra og borgerportalen Plan2learn.

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Overskrift

6-15 år - Skole