Bekymring for vold mod børn og unge

Hvis du kender til at børn og unge bliver udsat for vold, har du pligt til at gribe ind, ved at underrette Familieafdelingen i Gladsaxe Kommune.

Når Familieafdelingen bliver underrettet vil en rådgiver undersøge barnets eller den unges forhold, med henblik på at stoppe volden, og skabe sikkerhed for barnet eller den unge. Henvendelsen kan være anonym.

I hverdagene kan du kontakte Famileafdelingen i rådhusets åbningstid. Udenfor kommunens åbningstid kan du kontakte Vestegnens politi på Telefon 43 86 14 48. Politiet vil herefter tage kontakt til Den sociale rådighedsvagt, som vil undersøge barnets eller den unges forhold.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal underrette om et barn eller en ung, kan du tage kontakt til socialrådgiveren på den lokale distriktsskole eller en lærer eller pædagog på skolen eller dagtilbuddet i området, her vil du kunne få vejledning om den konkrete sag. Du er også velkommen til at ringe til Familieafdelingen i Gladsaxe Kommune.

Familieafdelingen

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
familie@gladsaxe.dk