Søg efter svar på mindhelper.dk

Mindhelper er et site om mental sundhed for unge i alderen 13-20 år. Sitet er endnu en spæd spire. Men i perioden frem mod 1. maj 2017 vil Mindhelper vokse og slå stærke rødder.

Et spirende site om mental sundhed for unge

Med tiden vil unge på Mindhelper kunne finde indhold om alt fra alt fra panikangst, stress og bulimi til håndtering af kærestesorger og konflikter med forældre.

Men så langt er vi endnu ikke. Lige nu bygger vi på livet løs på Mindhelper.

I tiden frem til 1. maj 2017 vil Mindhelper vokse uge for uge, og der vil også løbende komme nye værktøjer på sitet – blandt andet en vejviser, der skal gøre det nemt for unge at finde hjælp i deres kommuner og et forum, hvor unge kan dele erfaringer og hjælpe hinanden i hårde tider.

Hvorfor er der behov for Mindhelper?

af danske unge har alvorlige tegn på psykisk mistrivsel.

Kilde: Statens Institut for Folkesundhed

Hvem er Mindhelper for?

Mindhelpers primære målgruppe er unge i alderen 13-20 år. Lige nu markedsføres Mindhelper først og fremmest overfor unge i de fire projektkommuner, men sitet er for unge i hele landet.

Hvem står bag Mindhelper?

Mindhelper er et partnerskabsprojekt mellem Telepsykiatrisk Center og Syddansk Sundhedsinnovation i Region Syddanmark samt:

Klik her for at komme til Mindhelper:

Din sundhed