Kom til gratis foredrag med Flemming Jensen i Galaksen, Værløse, 10. oktober

Er det at spare på energien det samme som at spare på livskvaliteten? Vær med når vi skruer ned for blusset og op for hyggen. Skuespiller Flemming Jensen deler erfaringer om livet, om hvordan de i mindre samfund ude i verden får meget ud af lidt, og om hvordan vi i fællesskab får mere fest for færre ”kalorier”. I løbet af aftenen sætter vi særligt fokus på, hvordan du kan opnå energibesparelser i boligen uden at gå på kompromis med livskvaliteten.

Læs mere her

Vanens magt i Galaxen

Den 28. september inviterede Gladsaxe Kommune sammen med Ballerup, Lyngby-Taarbæk og Furesø Kommuner borgerne til en aften med hjerneforsker Peter Lund Madsen, som talte om vanetænkning og energiadfærd. 450 dukkede op, så der var fuldt hus.

Læs mere

Grøn Boligaften

Onsdag 18. marts 2015

Cirka 50 borgere fandt mandag 16. marts vej til rådhuskantinen, der lagde en flot ramme om kommunens arrangement Grøn Boligaften.

Læs mere

Fælles udflugt til Malmø

Gladsaxe Kommune tog KlimaKlar Netværk med på en inspirationstur til Malmø, hvor vi besøgte de klimavenlige boligområder, Augustenborg og BO01.

Læs mere

Fik du sagt farvel til dit oliefyr?

Fredag 18. september 2015

Stemningen var høj og engagementet stort, da mere end 150 borgere fra Gladsaxe, Furesø, Lyngby-Taarbæk og Ballerup Kommuner tirsdag aften var samlet i Galaksen for at høre foredrag og tale med rådgivere og håndværkere om udskiftning af oliefyr og hjælp til energimæssige forbedringer.

Læs mere

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Overskrift

Energirenovering