Grøn BoligJobordning: Få fradrag for energirenovering

Den 6. november 2015 indgik den daværende regering en aftale om en ny, grøn BoligJobordning. Det betyder, at du kan få fradrag på op til 12.000 kroner per person for energirenovering i 2016 og 2017.

Læs mere

Klimakvartererne blomstrer

Porsevænget og Bondehavevej/Hakonsvej ligner sig selv. Men de har i efteråret 2015 gennemgået en større energirenovering, og kan hermed kalde sig Gladsaxe Kommunes to første klimakvarterer. Der er implementeret besparelser svarende til 41.000 kWh. Læs slutrapporten her, eller se mere om kvartererne nedenfor.

Læs mere

Nyheder

Se alle nyheder

Få et energitjek i jeres boligforening

Bor I i ejer- eller andelsforening i Gladsaxe, så har I mulighed for at få et energitjek af jeres boligforening. Gladsaxe Kommune har fokus på energiforbedringer af byens boliger og vi vil gerne hjælpe jer på vej.

Læs mere

Hvad sker der, når vi energirenoverer?

Realdania har bevilget 500.000 kroner til en undersøgelse af indeklimaet i huse, der står over for en energirenovering. 40 rækkehusejere har sagt ja til at deltage i projektet. Læs mere om deres erfaringer.

Læs mere

Det sker i
Gladsaxe

 • Musikpriskoncert 2017

  d. 25/3 kl. 16

  Gladsaxe Kommune inviterer til årets Musikpriskoncert hvor et lovende talent optræder som solist med Copenhagen Phil. Entré er inklusiv 1 glas vin og en let anretning

  Læs mere

 • Forårsmarked

  d. 1/4 kl. 10-14

  Kom ned og se hvad de kreative har lavet som sælges der er også mulighed for køb af kaffe og kage

  Læs mere

Kalender
Energirenovering