Grøn BoligJobordning: Få fradrag for energirenovering

Den 6. november 2015 indgik den daværende regering en aftale om en ny, grøn BoligJobordning. Det betyder, at du kan få fradrag på op til 12.000 kroner per person for energirenovering i 2016 og 2017.

Læs mere

Klimakvartererne blomstrer

Porsevænget og Bondehavevej/Hakonsvej ligner sig selv. Men de har i efteråret 2015 gennemgået en større energirenovering, og kan hermed kalde sig Gladsaxe Kommunes to første klimakvarterer. Der er implementeret besparelser svarende til 41.000 kWh. Læs slutrapporten her, eller se mere om kvartererne nedenfor.

Læs mere

Nyheder

Se alle nyheder

Få et energitjek i jeres boligforening

Bor I i ejer- eller andelsforening i Gladsaxe, så har I mulighed for at få et energitjek af jeres boligforening. Gladsaxe Kommune har fokus på energiforbedringer af byens boliger og vi vil gerne hjælpe jer på vej.

Læs mere

Hvad sker der, når vi energirenoverer?

Realdania har bevilget 500.000 kroner til en undersøgelse af indeklimaet i huse, der står over for en energirenovering. 40 rækkehusejere har sagt ja til at deltage i projektet. Læs mere om deres erfaringer.

Læs mere

Det sker i
Gladsaxe

 • Høreforeningen

  d. 23/2 kl. 16-17

  Vi har åbent for rådgivning i såvel gamle som nye høre apparater den sidste torsdag i hver måned. Med venlig hilsen bestyrelsen

  Læs mere

 • Fastelavn

  d. 23/2 kl. 19.30-22

  "Kom frit frem" Fastelavn er fest farver og sjove viser. Her er der lejlighed til at klæde sig ud og synge den vise der passer til kostymet. Tilrettelægning Leif Mortensen

  Læs mere

Kalender

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Overskrift

Energirenovering