Sommerens aktiviteter

Juli og august bød på samtalemiddag, picnic i parken og arrangementer, planlagt af lokale foreninger, som startskud til parkens omdannelse.

Læs om aktiviteterne

Picnic i parken

I juli og august har borgere i Gladsaxe været på picnic i Rådhusparken for at tale om Rådhusparkens omdannelse. Næsten 300 personer var på picnic i Rådhusparken i løbet af sommeren.

Læs om picnic i parken

Det sker i
Gladsaxe

 • Årsmøde

  d. 21/2 kl. 19-22

  Høreforeningen holder årsmøde den 21 feb. Efter mødet vil der være foredrag om tinitus og meniere samt underholdning af Henrik Stube. Der er skrivetolke og teleslynge.Foreningen byder på en kop kaffe og the.Venligst bestyrelsen

  Læs mere

 • Computergruppen Gladsaxe

  d. 22/2 kl. 18

  Vi mødes hver onsdag aften på Telefonfabrikken undervisning 1 ( Gratis adgang ) Onsdag kl.18.00 - 21.30 i undervisning 1. ( Første aften gratis kaffe og brød )

  Læs mere

Kalender

Visionsæbler

Sommeren igennem voksede røde og grønne visionsæbler frem på Rådhusparkens æbletræer. På æblerne var deltageres og forbipasserendes visioner for parken fremtid.

Læs om visionerne

Samtalemiddag

Tirsdag 28. juni inviterede Gladsaxe Kommune til samtalemiddag i Rådhusparken med tapas og visionsæbler. Temaet for aftenens samtaler var mødesteder i Gladsaxe og fremtidens Rådhuspark.

Se film og billeder

Nyheder

Se alle nyheder
Rådhusparken