1. præmie til 5.B på Mørkhøj Skole.

5. B vandt børnemotionskampagnen " Alle børn Cykler"

Borgmester Karin Søjberg Holst (A) overrakte præmien til vinderklassen 5. B, Mørkhøj Skole. Skoleleder Timm Troest Hald og lærer Pernille Filtenborg Dinesen deltog.

5. B vandt

Det blev 5. B på Mørkhøj Skole, der vandt børnemotionskampagnen  ”Alle Børn Cykler”. Kampagnen handlede om at cykle til skole så mange dage som muligt, og selvfølgelig med cykelhjelm.Der var tilmeldt 69 klasser i hele Gladsaxe Kommune og 1.700 elever deltog i cykelkampagnen.

Borgmester Karin Søjberg Holst ønskede 5. B tillykke og overrakte præmien til klassen.

-"5. B er den klasse i Gladsaxe, der har haft flest cykeldage pr. elev. Det er rigtigt godt at cykle, og at cykle til skole. Man bliver sund, glad og frisk af at cykle, - og indlæringsevnen bliver styrket. Jeg er meget stolt af jer,"- sagde borgmester Karin Søjberg Holst (A) i sin lykønskningstale til eleverne i 5. B.

1.præmien er et diplom og 1000 kr til klasse-klassen. Pengene skal bruges til en tur til Den Blå Planet, har eleverne bestemt.