Årets Idrætsleder hyldet

Jan Christoffersen fra Gladsaxe Karate Klub blev årets Idrætsleder

Rådhushallen på Gladsaxe Rådhus var fyldt til bristepunktet af 245 aktive idrætsfolk fra Gladsaxe Kommune, da Borgmester Karin Søjberg Holst (A) overrakte årets idrætslederpris til Jan Christoffersen fra Gladsaxe Karate Klub.

Højtrespekteret formand, træner og dommer
Jan Christoffersen fik prisen for sin store arbejdsindsats og engagement i Gladsaxe Karate Klub, som han tog initiativ til at stifte i 1995, og som i dag har 250 aktive medlemmer i alle aldre. Ud over at være formand har Jan Christoffersen også arbejdet som træner i klubben i mere end 20 år.

Skaber god atmosfære                                                                                                                  Borgmester Karin Søjberg Holst overrakte prisen og sagde blandt andet: - "Du er højt respekteret i karatekredse, både som dommer og som træner. Du er helt din egen og skaber altid en god atmosfære omkring dig."
Prisen blev uddelt i forbindelse med Gladsaxe Byråds store Idrætsmodtagelse på Gladsaxe Rådhus, hvor 245 idrætsudøvere, der havde præsteret på den nationale og den internationale idrætsscene.

De 3 dygtige elever, Louise L. Pump, Peter Tang og August Thygesen, fra Gladsaxe's Musik og Billedskole sørgede for den musikalske underholdning ved Gladsaxe Byråds Idrætsmodtagelse.