Andreas Bube hyldet for sin EM-medalje

Onsdag 15. marts blev Bagsværd-løberen Andreas Bube hyldet efter sin seneste EM-medalje ved en reception på Gladsaxe Rådhus.

Borgmester Karin Søjberg Holst overrakte en buket blomster og en lille gave fra byrådet til Andreas Bube.

Den lokale 800 meter løber Andreas Bube fra Bagsværd Atletik Club var onsdag 15. marts inviteret til reception på Gladsaxe Rådhus sammen med sin kæreste og sine forældre. Her blev Andreas Bube hyldet, efter han 5. marts løb en sølvmedalje hjem ved indendørs EM i atletik i Beograd - den første danske medalje ved inde-EM siden 2011 og Andreas Bubes anden EM-sølvmedalje.

Borgmester Karin Søjberg Holst kaldte ved receptionen Andreas Bube for en ener og en rigtig god rollemodel for alle, som stræber efter guld og gode præstationer og samtidig altid viser godt humør og ydmyghed over for sin idræt. Gladsaxe Byråd gav foruden en buket blomster også en lille gave til dagens mand i centrum, nemlig et gavekort til en bog, som Andreas Bube kan slappe af med efter træning eller tage med sig på rejser ud i verden.

Andreas Bube takkede Gladsaxe Kommune for at støtte idrætten og for altid at vise ham opmærksomhed, og borgmester Karin Søjberg Holst lovede fortsat at holde øje med den lokale hurtigløber, som har mange gode præstationer i sig endnu.