Baadfarten skal sejles af Canal Tours

Baadfarten skifter operatør og skal fremover sejles af Canal Tours.

Fra venstre: Karsten Lomholt, Lyngby-Taarbæk kommunalbestyrelse, formand for Baadfartsudvalget og Mads V. Olesen, Direktør for Strömma i Danmark.

Baadfarten er ejet af Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Furesø kommuner. I 2015 meddelte den tidligere forpagter af Baadfarten, at han ville ophøre som operatør efter 37 års virke.

Kommunerne sendte derfor forpagtningen i udbud i juni 2016 og har besluttet, at Baadfarten fremover skal drives med Canal Tours som operatør.

Canal Tours er ejet af Strömma Danmark A/S og er en del af Strömma Turism & Sjöfart AB - en af de største oplevelsesvirksomheder i Skandinavien med afdelinger i Stockholm, Gøteborg, Malmö, Oslo, Stavanger, Bergen, Helsingfors - og København.

Stor erfaring med oplevelsesture
Kommunerne ser frem til at få gavn af Canal Tours’ store erfaring med at skabe oplevelser og drive bådfart. Strömma Danmark betjener næsten en million gæster årligt gennem mange forskellige aktiviteter, bl.a. Canal Tours, de kendte ”Hop On Hop Off busser”, der kører i København, ”Copenhagen Panorama Excursion”- turene til Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg m.m. og det lille ”City Train”, der kører i indre København.

Baadfarten skal drives og udvikles, så borgere og turister fortsat kan nyde sejlads i de smukke natur- og kulturområder omkring Bagsværd Sø, Lyngby Sø, Furesøen og Vejlesø. Det vil være de kendte gamle træbåde, som skal sejle på søerne.

Canal Tours påbegynder efter planen sejlads 1. maj 2017.