Bagsværd Station i nyt lys

Fredag 6. januar bliver den renoverede Bagsværd Station indviet med flot ny belysning, borgmestertale, musik og morgenbrød til de rejsende. Arrangementet begynder kl. 7.30 og slutter en time senere.

Bagsværd Station har gennemgået en omfattende renovering, hvor både Gladsaxe Kommune og DSB har arbejdet tæt sammen om at få stationen til at fremstå moderne og imødekommende som en naturlig del af Bagsværds bymiljø.

Under renoveringen er taget mellem sporene blevet fjernet, og store dele af stationen er blevet renoveret - blandt andet trappetårnet. Dertil kommer pladsen foran, som er blevet udstyret med helt nyt og flot spotlys på betonsøjlerne og et 120 meter langt lysende bånd på brokanterne.

For de rejsende betyder renoveringen blandt andet også, at der på de store indvendige vægge opsættes kæmpebilleder fra Bagsværd Sø.

Indvielse fredag 6. januar
Den officielle indvielse starter kl. 7.30, og borgmester Karin Søjberg Holst (A) holder indvielsestale kl. 7.45.

DSB stiller med et jernbaneorkester, der sørger for at sende de rejsende ekstra festligt afsted, ligesom en morgenfrisk 6. klasse fra Bagsværd Skole dele brødposer ud til de rejsende, der også vil kunne få en friskbrygget kop kaffe med på rejsen.

For de morgenfriske bliver der også mulighed for at se den nye flotte belysning, der naturligvis slukker automatisk, når dagslyset bryder frem.

Bagsværd Station åbnede som S-togsstation i 1977 og i dag passerer der hver eneste dag over 6.000 rejsende. Forpladsen er sidst blevet ombygget i slutningen af 1990’erne.