Bagsværd station nyrenoveret

Taget mellem sporene fjernet, nyt lys og flot udsmykning. Den nyrenoverede Bagsværd station indviet med musik, borgmestertale og morgenbrød til alle rejsende.

Bagsværd Station er blevet nyrenoveret. Taget mellem sporene er fjernet, og trappetårnet er moderniseret. Stationspladsen har også fået nyt, flot spotlys på betonsøjlerne, og der er kommet et 120 meter langt lysende bånd på brokanterne.

Lys og imødekommnede
Der er også opsat kæmpefotos fra Bagsværd Sø på de store indvendige vægge på stationen, så de rejsende kan blive inspireret af den smukke omkringliggende natur. Renoveringen er sket i et tæt samarbejde mellem Gladsaxe Kommune og DSB.

Taler, musik og morgenbrød
Den nyrenoverede station blev indviet fredag 6. januar, hvor Borgmester Karin Søjberg Holst ønskede borgerne tillykke med den nye station.

I dagens anledning blev de rejsende budt velkommen til Bagsværd med Jernbaneorkestrets musik samt morgenbrød og frisk kaffe, som blev uddelt af morgenfriske elever fra 6. klasse.