Børnehuset Saxen har fået nye moderne lokaler

Børnehuset Saxen er flyttet til nye moderne faciliteter i det gamle smukke vandværk på Gladsaxevej.

Det nye flotte Børnehus blev fejret af forældre, børn og politikere

Børnehuset Saxen får nye moderne faciliteter, ude og inde. Børnehuset Saxen er flyttet ind i det nyrenoverede gamle smukke vandværk på Gladsaxevej med direkte udgang til Utterslev Mose.

Tæt på naturen
Flytningen af Børnehuset til nye moderne faciliteter er en del af byrådets dagtilbudsstrategi. Børnene har fået endnu bedre forhold i det nye børnehus.  Nu er børnene tæt på naturen og kan løbe direkte ud på den store lyse og åbne legeplads og hoppe på trampolin eller bruge sansevæggen og de udendørs musikredskaber. Børnene kan også selv dyrke ærter og jordbær i de nye højbede, se om hønsene har lagt æg og lave mad på bålpladsen.

Mere plads
Borgmester Karin Søjberg Holst (A) indviede det nye Børnehus, og overrakte en gave til børnehuset på vegne af Gladsaxe Byråd.- ”I har fået meget mere plads og flere muligheder for aktiviteter i de dejlige og hyggelige udearealer med gamle æbletræer. I skal have en æblepresser i indvielsesgave, så I selv kan presse jeres æblejuice fremover til gavn for sundheden,” sagde borgmester Karin Søjberg Holst  (A) blandt andet i sin indvielsestale.