Borgmester så på blæksprutte i Bagsværd

”Har I frisk blæksprutte? Er der mange, der køber det på en hverdag?”, spurgte borgmester Karin Søjberg Holst, da hun var på virksomhedsbesøg i MENY Bagsværd og kiggede på det store 8-armede havdyr i fiskeafdelingen.

Butikkens nye købmand Steen Johansson fortalte, at det er netop ved at satse på friske råvarer af høj kvalitet, at butikken skiller sig ud, og at kunderne til de specielle varer kommer i Bagsværd.

Borgmesteren kom på besøg i butikken som et led i Gladsaxes nye erhvervspolitik, der har fokus på at skabe en tæt dialog med virksomhederne og bidrage til at øge deres vækst og velfærd. Kommunaldirektør Bo Rasmussen, beskæftigelseschef Katrine Birk og erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen var med på besøget. Sammen fik de en god dialog om handelslivet i Bagsværd.

Støtter fælles cityforening
Steen Johansson vil som ny købmand gerne bidrage til at udvikle Bagsværd og tilføre mere handelsliv. Butikken er netop blevet renoveret for 25 millioner kroner, og han er optaget af at skabe en lokalt forankret forretning med høj kvalitet og service. Han tilslutter sig planerne om en cityforening for Søborg og Bagsværd, der får en fælles citymanager, som kan skabe aktiviteter, der tiltrækker kunderne.

”Bagsværd skal tilføres noget mere hygge”, mener han.

Steen Johansson har fra sit tidligere arbejde i Dansk Supermarked skabt gode resultater med at inkludere forskellige typer medarbejdere i forretningen og ser det som et område, hvor MENY kan bidrage lokalt. Han er derfor i tæt dialog med Gladsaxe Jobcenter om at inkludere medarbejdere med en lidt skæv profil i staben af 95 medarbejdere.