Debatarrangement: Hvad er en flygtning?

Debatarrangement torsdag d. 2. februar, 2017, kl. 19:00 – 21:00. Adresse: Gladsaxe Forebyggelsescenter, Søborg Hovedgade 200, 2860 Søborg.


Har du også svært ved at finde hoved og hale i hele flygtningediskussionen? Hvor mange er der, hvem er de, og hvordan får man egentlig asyl?

Så har du muligheden for at blive meget klogere til et spændende og informativt debatarrangementet, hvor den proces, man som asylansøger går igennem i Danmark - fra ankomst til endelig besked om asyl eller afslag - bliver gennemgået. 

Det er Michala Clante Bendixen, der fortæller, og hun tager os også med på asylansøgernes rejse til Danmark, og vi får nogle nøgletal på, hvor mange der kommer, hvor mange der får asyl og hvor de kommer fra.

Undervejs og bagefter er alle velkomne til at stille spørgsmål.

Michala Clante Bendixen har en særlig position på flygtningeområdet i Danmark, hvor hun be­væger sig uafhængigt mellem forskere, jurister, praktikere, frivillige, aktivister – og ikke mindst flygtningene selv. Michala modtog Menneskerettighedsprisen 2014 og var nomineret til Årets Dansker af Berlingske, og hun er hovedkraften bag REFUGEES.DK samt formand for foreningen Refugees Welcome.

Arrangementet er gratis. Tilmelding hos GOF eller De Frivilliges Hus på gladsaxe.dk/debattilmelding eller tlf. 44 98 35 79.

Arrangør:  Venligboerne, De Frivilliges Hus og Gladsaxe Oplysningsforbund.

Borger