Fire levende mødesteder i Gladsaxe kan vinde

Hele fire lokale steder i Gladsaxe kan vinde titlen som Hovedstadens mest levende mødested. Stem og vær med til at sikre sejren.

Fire steder i Gladsaxe er med i opløbet om at blive Hovedstadens mest levende mødested i Dansk Arkitektur Centers kåring. Hvilket sted skal vinde? Det kan du være med til at afgøre ved at stemme frem til 14. december - hvem en stemme tæller.

Stem på Dansk Arkitektur Centers Facebookside her.

Hvis du ikke allerede har beslutte dig for, hvilket sted du vil stemme på, kan du blive inspireret af alle de fantastiske nomineringer lige her.

Præmier på højkant
Den 15. december kårer Dansk Arkitektur Center Danmarks fem mest levende mødesteder – ét i hver region. De fem deltagere, der har nomineret vinderstederne, præmieres med en tur for to til København og et besøg i Dansk Arkitektur Center. Hvis flere har nomineret det samme sted, trækkes der lod.

Og de nominerede er...
I Gladsaxe har vi fået nomineret følgende mødesteder, som indbyder til liv, aktivitet og samvær:
(Fotos: Kaj Bonne)

Bibliotekshaven ved Gladsaxe Hovedbibliotek