Fuld gang i Gladsaxe Erhvervsby

Trafik, branding og deleøkonomi er på dagsordenen i den nye forening, Gladsaxe Erhvervsby. Ejere og lejere inviteres til to spændende møder og en stiftende generalforsamling.

Foreningen ”Gladsaxe Erhvervsby” etableres
Et åbent dialogmøde hos PPG Dyrup d. 27. oktober 2016 blev afsættet til at stifte foreningen ”Gladsaxe Erhvervsby”, der, ifølge Peter Sørensen, direktør hos PPG Dyrup, vil arbejde for at ”brande Gladsaxe Erhvervsby, så vi kan tiltrække attraktive virksomheder og engagerede medarbejdere til vores virksomheder”.

Foreningen kommer til at bestå af virksomheder og grundejere fra området, og i opstartsfasen vil Gladsaxe Kommune være sekretariat. I starten af februar 2017 afholder Foreningen Gladsaxe Erhvervsby sin stiftende generalforsamling og bliver dermed virksomheder og grundejeres eget forum til udvikling af deres fælles erhvervsområde i tæt dialog med Gladsaxe Kommune.

Med inspiration fra udlandet vil Gladsaxe Erhvervsby skabe et BID – Business Development District – hvor virksomhederne omkring Gladsaxe Ringvej i fællesskab sætter overliggeren for, hvordan deres eget erhvervsområde udvikler sig.

Kommende aktiviteter
Ejere og lejere i Gladsaxe Erhvervsby afholder dialogmøde om trafik onsdag d. 18. januar 2017, kl. 8.30-10.00 hos MT Højgaard, Knud Højgaards Vej 7, Søborg. Her kan deltagerne blandt andet få afklaret, hvilke tiltag Gladsaxe Kommune og Movia har indenfor trafikudvikling i og omkring Gladsaxe Erhvervsby. Er du interesseret, så tilmeld dig mødet hos Anne Hertz Dahlgren, anneda@gladsaxe.dk eller på tlf. 3957 5041, og se mere på www.gladsaxe.dk/erhvervsby.

Udover trafikmøde onsdag d. 18. januar 2017 samt den stiftende generalforsamling afholdes torsdag d. 6. april 2017 endnu et dialogmøde om deleøkonomi, hvor temaet vil kredse om fordele ved at dele ressourcer såsom kontorer, maskiner etc. Dansk Industri holder oplæg om nyeste viden om potentialet for, at virksomheder deler mere.

Det summede af aktivitet, da 35 ejere og lejere i Gladsaxe Erhvervsby kickstartede processen med at stifte foreningen ”Gladsaxe Erhvervsby”.

Her ses Gladsaxe Erhvervsby