Gladsaxes folder kulturviften ud

Lørdag 3. juni kan du være med til et brag af en kulturel festdag, når Gladsaxe Loves Culture 2017 byder velkommen til gratis musik, dansk, teater, stand-up og meget mere.Kom med på en fantastisk rejse i et mekka af kulturoplevelser, når Gladsaxe Loves Culture slår dørene op den første lørdag i juni. Festivalen byder på store koncertoplevelser, mad fra alle verdens hjørner samt dans, musik, teater og stand up - alt sammen ganske gratis.

Programmet har noget for hele familien. For de mindste er der show med Hr. Skæg, ansigtsmaling, kreative udfoldelsesmuligheder og god plads til udendørs leg.

De voksne kan se frem til at høre Fallulahs smittende, smukke pophits eller Omar Marzouk, der leverer skarptskåret stand up, mens hele familien vil kunne samles om de mange farverige og forskelligartede musik- og danseoptrædener, teater og malerier i proces og mad fra nær og fjern.

Du kan også benytte lejligheden til at rydde op din garderobe og samtidig støtte en god sag. Telefonfabrikken er med i den landsdækkende indsamling Smid Tøjet Danmark og har sidste dag for modtagelse af tøj på festivalen, hvor alt det tøjet udstilles.

Åbenhed som mantra
Festivalen skydes i gang med en farverig fra Søborg Torv, som vil vise vej op ad Søborg Hovedgade inden den ankommer i Telefonfabrikken. Her vil man kunne opleve de mange lokale foreninger, der er med til at skabe festivalen i samarbejde med Gladsaxe Kommunes Integrationsråd og Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus.

Telefonfabrikkens leder Betina Louise Kimergård Toft fortæller: ”I år har vi arbejdet med åbenhed som et hovedtema for Gladsaxe Loves Culture. Det er en åbenhed som publikum vil opleve i mødet med de mange kulturer og frivillige, som er hjertet i festivalen, men det er også et mantra som vi har arbejdet efter igennem hele tilblivelsen af festivalen. Vi glæder os enormt meget til at kunne vise, store som små, alle de fantastiske kulturindtryk, som findes i hele Gladsaxe.”

Find Gladsaxe Loves Culture på Facebook og følg med, når de forskellige indslag bliver introduceret frem møde arrangementet

Borger