Hvem skal modtage ungdomslederprisen og kulturlederprisen i 2017?

Kender du en god spejder- eller FDF-leder, der gør en særlig indsats for børn og unge i foreningen? Eller en dynamisk leder i en kulturel forening, som fortjener en belønning for sit frivillige arbejde på kulturområdet?

I oktober uddeler Gladsaxe Kommune årets Ungdomslederpris og Kulturlederpris, som begge er på 10.000 kr. Priserne overrækkes af borgmesteren i forbindelse med foreningsmødet på Gladsaxe Rådhus onsdag 4. oktober 2017.

Indsend dine forslag til kandidater via gladsaxe.dk/ungdomsleder eller gladsaxe.dk/kulturleder eller ved at sende et brev eller mail med begrundelse til Børne- og Kulturforvaltningen, Gladsaxe Rådhus, 2860 Søborg, eller til kultur@gladsaxe.dk, senest 9. september 2017.