Idrætskursus på Hotel Gudhjem

Få en aktiv ferie og en smagsprøve på Gladsaxes Senioridræt med denne 40 års jubilæumstur.

Jubilæumsturen byder på syv dage med fuld pension, undervisning og udflugter på Bornholm og Hotel Gudhjem fra 19. til 25. maj 2017. Turen er for dig/jer der har lyst til at deltage i en aktiv ferie i selskab med andre. Kurset kan delvis ses som en smagsprøve på senioridræt under Gladsaxe Kommune.

Motion, natur og underholdning
Under opholdet deltager du i forskellige aktiviteter, der består af vandgymnastik, motionsgymnastik, foredrag, vandreture på skønne skov- og klippestier og i de bakkede, hyggelige gader i Gudhjem. Om aftenenen er der underholdning med både seniordans, linedance, hyggedans og fællessang samt temafest.

Med i prisen er også arrangeret tre halvdagsudflugter i bus til Nordbornholm, Sydbornholm og en tur ud i det blå, alle med små overraskelser.

Pris og tilmelding
Turen er for dig der er Aktiv 60+ eller pensionsmodtager i Gladsaxe Kommune. Der er plads til 85 deltagere i alt.

Prisen for kurset er 4.800 kroner pr. person i dobbeltværelse. Pris for enkeltværelse er 5.300 kr. Tilmeldingsskemaet er tilgængeligt på Rådhuset og hos informationen på Seniorcenter Kildegården, Kildebakkegårds Allé 165, 2860 Søborg. Du kan også hente tilmeldingsskemaet online her.

Tilmeldingsfrist er fredag den 24. februar 2017

Har du spørgsmål?
For yderligere information kontakt rejseleder og ansvarshavende idrætsleder Lis Greisholm Christiansen på telefon 29 36 81 80 mandag og onsdag mellem kl. 8.00 – 9.00 eller mail sof@gladsaxe.dk

Hvis du ikke har modtaget svar inden 31. marts er du på venteliste.