Ingen skal dø alene i Gladsaxe

Gladsaxe Kommune har netop indgået en aftale med Røde Kors i Gladsaxe om en ny vågetjeneste for ensomme døende.

På billedet ses fra venstre Herle Klifoth, afdelingschef for Trænings- og Plejeafdelingen og formand for Røde Kors i Gladsaxe Birthe Nielsen efter de har underskrevet samarbejdsaftalen.

Ambitionen er, at Gladsaxe Kommune og Røde Kors i Gladsaxes samarbejde om en ny vågetjeneste i Gladsaxe går i luften i januar 2017 til gavn for ensomme døende i Gladsaxe Kommune. De frivillige i vågetjenesten har enten personlig eller professionel erfaring med omsorg for døende og drives af en lyst til at skabe ro omkring den døende. De er til stede og kan berolige, samtale og lytte – ganske som en pårørende kan. De deltager ikke i plejen af den døende.

Har du lyst til at være med?
For at kunne hjælpe skal Røde Kors have en til to frivillige ledere til at organisere samarbejdet om vågetjenesten med Gladsaxe Kommune. Derudover skal der samles en gruppe af frivillige vågere, som vil rykke ud, når behovet opstår.

Hvis du vil være med, eller hvis du vil høre mere om projektet, inden du beslutter dig, så kom til informationsmøde om vågetjenesten torsdag 12. januar klokken 17-19 på Gladsaxe Rådhus og få flere oplysninger og se en film om vågetjenestens frivillige.

Spørgsmål og tilmelding
Har du spørgsmål til vågetjenesten eller vil du tilmelde dig informationsmødet, så kontakt Birthe Nielsen fra Røde Kors, lokalafdeling i Gladsaxe, på telefon 51 50 67 37 eller ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg på telefon 39 57 55 43.