Over 1000 borgere til juletræstændig på Rådhuspladsen

Julestemning, julemand og juleæbleskiver ved årets julestræstænding.

Rådhuspladsen var fyldt til bristepunktet med børn, unge og ældre da Borgmester Karin Søjberg Holst (A) og 4 årige Aura tændte det store juletræ på Rådhuspladsen i fredags.Det flotte træ, er 15 meter højt , og det har stået og vokset sig stort i Gribskov.Træet var pyntet med næsten 600 LED pærer selvfølgelig. For så sparer Gladsaxe  både penge og passer på miljøet, - på én gang.

Borgmester Karin Søjberg Holst og 4-årige Aura tændte træet

Julesang og leg i halmen

Gladsaxe-koret sørgede for den helt rigtige julestemning, - Og mange sang med på korets julesange inden de hjalp borgmesteren og Aura med nedtællingen til selve juletræstændingen. 10- 9- 8- 7 - ..3 - 2 - 1- 0.Der gik et sus gennem forsamlingen, da både træ og julebelysningen på Søborg Hovedgade blev tændt. Bagefter bød Gladsaxe Kommune på æbleskiver, varm kakao og gløgg, mens børnene legede i halmen.

Julemanden var også taget den lange vej fra Grønland. Måske for at sige tak for det flotte juletræ, som Gladsaxe Kommune havde sørget blev sejlet til venskabsbyen Narsaq, - så de grønlandske børn også kunne få en god jul.

Gladsaxe-koret stod for den helt rigtige julestemning