Populær julefest i Værebro Park

100 mennesker deltog i Værebro Park's julefest.

Fest , julehygge og god mad ved Værebro Park's julefest (fotograf Bent Raspe-Pedersen)

Elvis stod for underholdningen ved julefesten (fotograf Bent Raspe-Pedersen)

Årets Julefest i Værebro Park

Julemanden have meldt afbud på grund af juletravlhed, men til gengæld kom Elvis og sang og spillede op til dans ved Værebro Parks populære julefest. Dem populære fest var arrangeret af Lejerforeningen i Værebro Park, med stor hjælp fra Værebro Park arrangementsgruppe, der alle sammen er frivillige. De frivillige havde knoklet med flot oppyntning med julepynt, julepyntede borde, gaver og meget andet.  Borgmester Karin Søjberg Holst (A) holdt juletale, og takkede blandt andet de mange frivillige for deres kæmpe indsats for andre mennesker og for fællesskabet i Værebro Park.

Borgmester Karin Søjberg Holst (A) holdt juletale ved festen.(fotograf Bent Raspe-Pedersen)