Start året med en fest til Gladsaxes Nytårskoncert

14. januar spiller Gladsaxe traditionen tro det nye år ind med en pragtfuld koncert med Randers Kammerorkester.Traditionen tro spiller Randers Kammerorkester nytåret ind med musik og fest ved Gladsaxe Kommunes årlige nytårskoncert søndag 14. januar 2018 klokken 15 i festsalen på Grønnemose Skole, Høje Gladsaxe Torv 4.

Musikalitet og højt humør går hånd i hånd til nytårskoncerten, hvor David Riddell på dirigentpodiet står i spidsen for Strauss, Brahms og hvad der ellers hører en rigtig nytårskoncert til. I år får vi selskab af sopranen Berit Barfred Jensen.

Fra Wien til Gladsaxe
Berit Barfred Jensen debuterede i 2006 ved festivalen Carinthischer Sommer i Østrig, og året efter blev hun fast engageret ved Badisches Staatstheater i Karlsruhe, hvor hun var ansat frem til 2011. Hun er uddannet ved Universität für Musik i Wien, og i musikkens by har hun bl.a. sunget Bachs Matthæuspassion i den legendariske Musikverein, hun har stået på scenen i Wiens Konzerthaus, og har optrådt i fl ere roller på Wiener Kammeroper. I samarbejde med SWR-Radio i Tyskland medvirkede hun i 2012 på en cd-indspilning med sange af komponisten Margarete Schweikert.

Berit Barfred Jensen optrådte for første gang på scenerne i Aarhus Sommeropera, Den Jyske Opera og Copenhagen Opera Festival i 2015.

Køb billet på nettet eller på dit bibliotek
Billetter koster 100 kr. eller 50 kr., hvis du er under 25 år. Du kan købe via Gladsaxe Bibliotekernes hjemmeside eller ved at møde op på et af bibliotekerne. Der sælges ikke billetter i døren ved koncerten.

Køb billet online her.

Borger