Temamøder for virksomheder i Greater Copenhagen

Kommunerne i Greater Copenhagen er gået sammen med Teknologisk Institut med henblik på at lave en serie af temamøder til virksomheder på tværs af kommunegrænser.

Temamøderne finder sted i forskellige kommuner – men markedsføres af alle. Det giver virksomhederne en unik chance for at tilgå en masse viden om relevante emner. Møderne udbydes i et samarbejde med GTS instituttet Teknologisk Institut, der sikrer en høj faglighed og stærke kompetencer med fokus på forretningsudvikling.

I Gladsaxe Kommune byder vi velkommen til et gratis temamøde om ”Simplimize for fremstillingsvirksomheder”. Det finder sted torsdag d. 26. januar fra kl. 16.30 til 18.30 i Rådhuskælderen. Her kan du læse mere om ”Simplimize”, som er en metode til at strømline din produktportefølje og derved tjene flere penge.

Herunder ser du de øvrige møder:

Temamøder forår 2017

Jan.

Feb.

Mar.

Apr.

Kom tættere på kunderne – Sociale medier i små og mellemstore virksomheder

31/1 i Herlev.

Innovation i turist og servicevirksomheder

Simplimize for fremstillingsvirksomheder

26/1 i Gladsaxe