Klubber og foreninger

I Gladsaxe findes en lang række klubber og foreninger for seniorer. Få et overblik over klubber i dit nærområde.

Klubber og foreninger

Kurser

Gladsaxe kommune arrangerer temakurser for kommunens selvhjulpne pensionister, efterlønsmodtagere og selvpensionerede.

Se kurserne her

Pensionistcaféer

Seniorcentrerne er der pensionistcaféer, hvor du har mulighed for at spise og hygge dig sammen med andre.

Pensionistcaféer

Telefonkæde

Har du brug for et tryghedsopkald hver morgen, så er kommunens Telefonkæde en mulighed for dig.

Telefonkæde

Motion

Vi har samlet alle kommunens tilbud inden for motion for seniorer et sted. Få et overblik over tilbuddene her.

Motion for seniorer

Kend din kommune

Med turen ”Kend Din Kommune” kommer du rundt til interessante seværdigheder i Gladsaxe Kommune.

Kend Din Kommune

Ture og rejser

Vi arrangerer en masse forskellige ture og rejser til både ind og udland. Se om der ikke er en af turene du skal med på.

Rejser og ture

Klubtilskud

Tilskuddet gives til nye aktiviteter eller eksisterende tilbud, der har et forebyggende og aktiverende sigte for pensionister

Klubtilskud

Daghjem for seniorer

Gladsaxe har fire daghjem for hjemmeboende ældre, der har brug for støtte til at klare tilværelsen i eget hjem.

Daghjem for seniorer

Værdighedspolitik

Værdighedspolitikken er sammensat af fem overordnede værdier, som skal understøttes i ældreplejen

Værdighedspolitik