Handicaprejser

Gladsaxe Kommune giver tilskud til handicaprejser for borgere med handicap og hjælpebehov. Der afholdes hvert år en rejse for yngre og ældre borgere med fysiske handicaps samt en rejse for borgere med psykiske handicaps.

Handicaprejsen går i år til Amsterdam i Holland for borgere med fysiske handicaps og hjælpebehov

Vi skal bo i centrum af Amsterdam på hotel DoubleTree by Hilton.

I prisen er inkluderet transport i liftbus, tre nætter på hotel i Amsterdam inkl. ¼ pension, skatter og afgifter, en heldagsudflugt med frokost, en kanalrundfart i Amsterdams kanaler samt overnatning på ud- og hjemturen på i Bad Nenndorf på Grandhotel Esplanade.

Hvornår rejser vi?

Vi rejser torsdag 6. juli og kommer hjem igen tirsdag 11. juli. 

Hvad koster rejsen?

Pris for rejsen er 8.260 kr. per person. Er du Gladsaxe-borgere yder kommunen tilskud til rejsen, så prisen for borgere, der bor i Gladsaxe er 6.850,- kr.pr. person i delt værelse. Eneværelse kan tilkøbes for en merpris på 1.700 kr. Der er kun to eneværelser. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Forud for rejsen skal du udfylde og indsende et tilmeldingsskema. Skemaet finder du i boksen "Tilmeldingsskemaer" længere ned på siden.

Ansøgningsfristen er 20. april. Alle ansøgere, der får plads på rejsen, får besked i uge 18.   

Hvordan bliver rejserne afviklet?

På rejsen er der hjælpere tilknyttet som yder den fornødne hjælp, som du har brug for.

Rejserne har de senere år gået til både indland og udland. Rejsen afholdes i samarbejde med Dansk Handicap Forbund i Gladsaxe, Gentofte, Lyngby samt Herlev, hvorfor borgere fra disse kommunen også kan tilmelde sig turen.  

Hvordan med forsikring?

Du skal selv sørge for forsikringer. På rejsen deltager hjælpere, som vil sørge for, at du får den fornødne hjælp på turen. Får du hjælp efter § 96 skal du tage din egen hjælper med. På turen kan du medbringe crosser, el-kørestol, kørestol, rollator og stokke. 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om rejsen eller have et tilmeldingsskema tilsendt, kontakt da turleder, Ulla Trøjmer fra Dansk Handicapforbund, Gladsaxe, på e-mail: u.trojmer@gmail.com eller på telefon 30 48 12 01.   

Tilmeldingsskema

Du kan downloade tilmeldingsskemaet til Handicaprejser her. Du kan også hente det i Borgerreolen i Borgerservice.

Hent skemaet her
Rejser og ture